Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Generalnie na razie modle sie ,by to okazalo sie prawda- choc babka zapewnia mnie ,ze nie snie,bo dzwonilam do niej rano.
Gucio i Smakusia umarliby ze strachu na takie wyniesienie z domu-ale rude z drugim rudym moga miec z tej dzialki duze pozytki.
Jak ja bym chciala ,by byl juz wtorek- brat wyskoczy ze mna na to ogladanie we wtorek-trzymajcie kciuki -bedziemy ogladac po 14 .
Rety to jeszcze tyle dni do czekania-jak ja to przetrwam
No i to objecie dzialki od 1 czerwca- czyli heheh bede miala fajny dzien dziecka,jak sie wszystko uda- ciekawa jestem ,czym sie te obie dzialki roznia?
No i ucieszylam sie ,ze nie sa zarosniete bardzo drzewkami,bo bym chciala wlasne posadzic![]()
anulka111 pisze:Wszystko wyjasni sie we wtorek,a tka ostatecznie do 1 czerwca,kiedy obejme wlosci w dzierzawe- broszurek nie potrzebuje,bo ciut z starych czasow pamietam-teraz potrzebne mi beda praktyczne info ,co sie zmienilo od dawnych czasow-np. juz wiem,ze na wstepie bede musiala kogos poprosic z inna kosiarka do wysokiej trawy,a potem dopiero bede mogla pilnowac trawy inna kosiarka itd.
Czekam na wtorekkkkkkkkrety, jajko zniose od tego czekania-chyba bede sobie ogladac jakie sprzety mozna miec w ogrodzie- nie kupie,ale choc poogladam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 281 gości