DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 11, 2012 8:03 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Maleńtas to chyba dziewczynka, zjadła, ale kupy nie zrobiła i brzuszek już nie taki całkiem miękki ma.
Może ktoś ma kotkę karmiącą?

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pt maja 11, 2012 8:08 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

wat pisze:Maleńtas to chyba dziewczynka, zjadła, ale kupy nie zrobiła i brzuszek już nie taki całkiem miękki ma.
Może ktoś ma kotkę karmiącą?

Najlepiej by było gdybyśmy znalazły kotke karmiącą która go przyjmie ,nakarmi ,wymasuje po kociemu.Jedak my to nie to samo.Może zmienić tytuł wątku lub załozyć z tytułem kotka karmiąca poszukiwana?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt maja 11, 2012 8:57 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

horacy 7 pisze:Takie maleńtasy robiły koopkę co jakiś czas więc jak brzunio miękki to spokojnie,sio musi być częściej kilka razy dziennie.Jak po nocy maleństwo i Filipek .Asiu czy zjadł coś Filipek?

Filipek na szczęście rano zjadł, dzisiaj idziemy do Rysia bo jest dr Marta, jeżeli nie pomoże to albo jutro do Olsztyna albo w poniedziałek do profesora.
Mija rozrabia włazi na Filipka, który dże się w niebogłosy, zaczepia Feliksa biedak po chwili zabawy ucieka, Wera dużo czasu siedzi przy Filipie i go liże, rano tak rozrabiała aż spadła z segmentu i poszła spać.
joanna3113

Post » Pt maja 11, 2012 10:24 Re: Mały DT w Szczytnie. Matka karmiąca pilnie potrzebna

Najważniejsze ,że zjadł i zobaczymy co wetka wam powie.Skąd wziąc karmiącą kotkę? :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt maja 11, 2012 18:22 Re: Mały DT w Szczytnie. Matka karmiąca pilnie potrzebna

Byliśmy z Filipkiem u weta, z nóżką dużo lepiej został zbadany trochę pochodził po lecznicy, ale na razie nic nie dostał pani dr tłumaczyła ze nie to żeby mnie lekce warzyła ale szkoda takiemu maleństwu bez potrzeby podawać leki, jeszcze trochę pociąga łapką i jest bardzo spokojny ale zobaczymy jutro.
Jak wszystko będzie dobrze to we wtorek szczepimy Filipka i Miję, Feliks dostanie drugą szczepionkę, mieliśmy szczepić w poniedziałek ale pani dr powiedziała że u nich wtedy dużo pacjentów i nie chce żeby maleństwa się czymś zaraziły. Muszę wymyślić tekst ogłoszenia dla Wery i Feliksa.
Dla mamusi wymyśliłam imię Tasza, Taszeńka.
Dzisiaj maleńtas już u mnie Wat bardzo dziękuję. Próbowałam podać jedzenie butelka ale jest jeszcze za mały, według mnie ma 5 dni.
joanna3113

Post » Sob maja 12, 2012 9:32 Re: Mały DT w Szczytnie. Matka karmiąca pilnie potrzebna

Wczoraj wieczorem zmieniłam maleństwu mleko na Milvet jest razem z butelką dla osesków, rozrabia się bardzo fajnie bo na dwie łyżeczki wody, jedna łyżeczka mleka, maluszek zaczął pić z butelki, zrobił kupę dwa razy :mrgreen: Przydałby się urlop macieżyński.
joanna3113

Post » Sob maja 12, 2012 9:34 Re: Mały DT w Szczytnie. Matka karmiąca pilnie potrzebna

Bazarek na podwójne szczycieńskie DT
kolumbijskie słodycze

viewtopic.php?f=20&t=141919
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob maja 12, 2012 9:38 Re: Mały DT w Szczytnie. Matka karmiąca pilnie potrzebna

meksykanka pisze:Bazarek na podwójne szczycieńskie DT
kolumbijskie słodycze

viewtopic.php?f=20&t=141919

Dziękuję Zosiu.
joanna3113

Post » Sob maja 12, 2012 9:43 Re: Mały DT w Szczytnie. Matka karmiąca pilnie potrzebna

Nie ma sprawy.
Wyślesz mi potem na PW umer konta, proszę.
Bo coś chyba nie mam :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob maja 12, 2012 9:57 Re: Mały DT w Szczytnie. Matka karmiąca pilnie potrzebna

meksykanka pisze:Nie ma sprawy.
Wyślesz mi potem na PW umer konta, proszę.
Bo coś chyba nie mam :oops:

OK, idę karmić
joanna3113

Post » Sob maja 12, 2012 19:55 Re: Mały DT w Szczytnie. Matka karmiąca pilnie potrzebna

Poparzyłam sobie całą lewą rękę przy nalewaniu ukropu do termoforu.
joanna3113

Post » Sob maja 12, 2012 20:29 Re: Mały DT w Szczytnie. Matka karmiąca pilnie potrzebna

A wsadziłaś szybko pod zimną wodę?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob maja 12, 2012 20:44 Re: Mały DT w Szczytnie. Matka karmiąca pilnie potrzebna

alab108 pisze:A wsadziłaś szybko pod zimną wodę?

Tak wsadziłam i mam spryskane penthanolem ale maluszka muszę karmić.
joanna3113

Post » Sob maja 12, 2012 20:47 Re: Mały DT w Szczytnie. Matka karmiąca pilnie potrzebna

Asiu, ważysz ją , przytywa? :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob maja 12, 2012 20:48 Re: Mały DT w Szczytnie. Matka karmiąca pilnie potrzebna

Ja ostatnio wylałam na siebie szklanke wrzątku, bardzo mi pomogło nałożenie dużej ilości pasty do zębów na oparzenie, co jakiś czas musiałam dokładać kolejną warstwe jak poprzednia wysychała. Ale pomoglo super.polecam. :ok:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

[poprzednia][następna]