Moderator: Moderatorzy
Kara. pisze:puszatek pisze:Kara. pisze:Specjalna korespondencja z Dogo od magdola:wink:To ja podbije n 29 na 16 zł... Puszatku?
noszę ze sobą tonę leków, latają po całej torbie![]()
29 za 17 zł
Dziękujemy![]()
I przekazuję odpowiedź na Dogo
EVA2406 pisze:Karusia, wpadł mi pomysł na nowy bazarek........Co Ty na to????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mam się bać![]()
EVA2406 pisze:Nie, absolutnie. Pytałam tylko czy poprowadzisz? Chodzi o bazarek pt: W rozmiarze XXL
Jeśli tak, to jutro robię foty i wysyłam. Trochę puszystych dziewczyn jest, więc może grosik jakiś wpadnie.
Karolek(ona) pisze:sobie trzeba ustawic czas to sie bedzie mialo poprawna godzine - przestaw sobie na czas letniw ustawieniach
Kara. pisze:Aaaa i jeszcze mi się przypomniało. Na miau z jakiejś tajemniczej przyczyny posty pojawiają się z godziną wcześniejszą. Tak więc licytacja trwa do godziny 21.29 czasu rzeczywistego a honorowane będą posty które pojawią się z godziną forumową 20.29.
kaja888 pisze:jestem po 2-dniowej nieobecności, byłam bardzo ciekawa co tu się działo, ale też spokojna skoro Kara prowadzi cały ten interesik
29 za 22 i bodajże 5 (perfumy) za 11
EVA2406 pisze:I ja wieczorkiem zaglądam. Mam już foty na nowy bazarek. Zaraz zgram i wysyłam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości