No to ja mam czasami 20 a czasami 100
Trzeba chyba średnia wyciągnąć
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Renia, podobno człowiek ma tyle lat, na ile sie czuje.
No to ja mam czasami 20 a czasami 100.
Trzeba chyba średnia wyciągnąć.
za Michasię. A ja poproszę o kciukasy w poniedziałek od południa... moje dwie kotki i tymczaska będą miały sterylki Bianka 4 pisze:Gosieńko, zaczynam zaciskać![]()
![]()
![]()
![]()
za Michasię. A ja poproszę o kciukasy w poniedziałek od południa... moje dwie kotki i tymczaska będą miały sterylki
.
.kocurzyca41 pisze:vip0 pisze:Renia, podobno człowiek ma tyle lat, na ile sie czuje.
Mi tu średnią wyciągać będzie....Masz się czuć...góra na 25...zawsze...
Bianka 4 pisze:Gosieńko, zaczynam zaciskać![]()
![]()
![]()
![]()
za Michasię. A ja poproszę o kciukasy w poniedziałek od południa... moje dwie kotki i tymczaska będą miały sterylki
.
.
Bianka 4 pisze:Dziewczyny, za kciuki podziękujemy w poniedziałek wieczorem![]()
Ja też panikuję przy każdej kastracji, nie mówiąc o sterylceChciałam dziewczyny "załatwić" po kolei, ale nie ma na to szans, bo wykorzystałam już połowę tegorocznego urlopu na remont i przeprowadzkę
W przyszłym tygodniu odbieram wolne za przepracowane dni świąteczne i będzie to okazja, żeby z dziewczynami posiedzieć... nie mogą wiecznie jechać na proverze, bo skutki tego mogą być delikatnie mówiąc kiepskie...

vip0 pisze:kocurzyca41 pisze:vip0 pisze:Renia, podobno człowiek ma tyle lat, na ile sie czuje.
Mi tu średnią wyciągać będzie....Masz się czuć...góra na 25...zawsze...
No akurat teraz to mam samopoczucie właśnie na 25.
ja mam jeszcze jedną pannę, ma prawie rok a jeszcze nie miała rujki i tego wściekłego kawalera
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości