DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 11:10 Re: DT Smarti 8 ...

o kurde! 8O
http://img41.imageshack.us/img41/432/dscn4927t.jpg
nie pozostaje mi nic innego niż: :1luvu:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw maja 10, 2012 13:35 Re: DT Smarti 8 ...

Heloł :D

mamy nowego weta :!: :!: :!:

póki co nie chcę się cieszyć aby nie zapeszyć,natomiast co mogę napisać to to że wet jest:
zdolny, dociekliwy, pracuje w dwóch niekiepskich lecznicach, a oprócz tego jest miły, opanowany, b. grzeczny, spokojny -nieoszołomowaty - czyli taki jak lubię.
za wizytę -60 zeta,a wizyta to przejrzenie całego towarzystwa i w tym szczególne poświęcenie uwagi ok 5-6 kotkom-według potrzeby-czyli tak jak zazwyczaj to bywało za czasów Kamilka.
-a więc całkiem rozsądnie a w każdym razie znośnie dla mnie i mojej psychiki (bo mój TŻ ma tu zupełnie inne granice :ryk: )
(przy jakichś mega trudnościach-np 10 kotów nagle wymagających lewatywy :mrgreen: - "niewielki dodatek")

w przyszłym tyg pierwsza wizyta- 8) 8) 8)

a dr.wet Kamil-zaszalał !!
otwiera na raz 2 (słownie dwie 8O ) lecznice !!
niech mu się powiedzie jak najlepiej :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mieszkał u nas dokładnie rok i trzeba przyznać że był to całkiem fajny rok :D

ale już jestem ciekawa spojrzenia na sprawę nowego weta :D
świeży wet-świeży umysł :D :kotek: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw maja 10, 2012 13:48 Re: DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

A będzie zdjęcie weta na pierwszej stronie? :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 10, 2012 13:49 Re: DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Za udaną współpracę z nowym doktorem :piwa:
I dla weta Kamila powodzenia w prowadzeniu interesu :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw maja 10, 2012 19:20 Re: DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

tego weta nie zaliczę do kategorii "tymczasków" tylko raczej "przychodzących" a więc nie zasługuje na pierwszą stronę :mrgreen: :ryk:

poza tym to chyba trochę poważniejszy pan a nie taki co to mu tylko pstro w głowie jak Kamilkowi a więc zasługuje na poważniejsze traktowanie..chociaz muszę przyznac że chirurgicznie pozostajemy oczywiście pod opieką Kamilka-(mimo że już nie w ramach mieszkania a za żywa gotowiznę :mrgreen: :( ) bo jestem niezmiennie zachwycona jego zdolnościami w tym kierunku oraz opinie zbiera świetne w kraju i za granicą :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw maja 10, 2012 22:52 Re: DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

cieszę się że się układa :ok: :ok: :ok:
poproszę o zdjęcia Krówki i Milki do ogłoszeń
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw maja 10, 2012 23:24 Re: DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

smarti pisze:tego weta nie zaliczę do kategorii "tymczasków" tylko raczej "przychodzących" a więc nie zasługuje na pierwszą stronę :mrgreen: :ryk:

buuuu a myślałam że se na jakieś ciacho popatrzę :mrgreen: :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw maja 10, 2012 23:26 Re: DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Gibutku - serniczek czy szarlotka? hę? :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw maja 10, 2012 23:37 Re: DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Marzenia11 pisze:Gibutku - serniczek czy szarlotka? hę? :mrgreen:

Obadwa :D Zachłanna jestem :mrgreen:
Idę se zjeść parówkę (bez podtekstów proszę :P )

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw maja 10, 2012 23:56 Re: DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Gibutkowa pisze:
Marzenia11 pisze:Gibutku - serniczek czy szarlotka? hę? :mrgreen:

Obadwa :D Zachłanna jestem :mrgreen:
Idę se zjeść parówkę (bez podtekstów proszę :P )

:ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Pt maja 11, 2012 7:02 Re: DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

wczoraj,dla tych nówek,wypędzonych i ICH mieszkania co to je trzeba odziedziczyć, nabyłam puszki we wsiech -czyli 4 sieci supermarketach, jakie mam w okolicy a TŻ udał się nawet specjalnie do cerfura.
i co? -i wielka spektakularna doopa !!!
lidlowe się owszem powąchało, tescowe polizało-ale o prawdziwym jedzeniu nie było mowy..
kończą mi sie pomysły.. a panienka pisze beztrosko : "jak nie chcą jeść to nie jest dobrze ! a może tęsknią za człowiekiem?"
eureka po prostu!
bezmózgowie i totalny brak uczuć ! :evil: i ta bezsilność w zderzeniu z beztroską tej hieny :evil:

idę oporządzić stado-ich widok zrobi mi na nerwy najlepiej :D

i jeszcze:

smarti pisze:
szukam sztywnej folii plastikowej w arkuszu lub z metra, jak na kocie kołnierze.

potrzebuję zrobić śliski kołnierz ochronny o średnicy min 77 cm, na moją brzozę po której moja kicia wskakuje na parkan.
wszystkie inne kołnierze zostały wypróbowane i okazały się nieskuteczne-traktuje je jak półkę- a więc muszę zrobić kołnierz z czegoś co jest śliskie i uniemożliwi jej odbicie się.

największe kołnierze dla psów mają średnicę 55 cm :roll:

szukam wszędzie takiej sztywnej folii plastikowej-grubość musi być 2-3 mm-inaczej będzie zbyt wiotka.

może ktoś wie gdzie coś takiego można kupić w arkuszu lub z rolki albo ma i mógłby odstąpić?

i dzwoniła Duża od :
Strofki/Kali :D - kicia podporządkowałą sobie już Ramzesa,jest bardzo szczęśliwa w nowym domku a Państwo z nią :kotek: :ok:
oraz od Funka i Zozola :D - Funiek okazał się być megamiziakiem podkołdernym i przeuroczym :D Pani mówi o nim z czułością :D
Zoziego natomiast uważa za nie grożnego świrka - jako i my uważamy :ok: :ryk:

smarti

Post » Pt maja 11, 2012 8:27 Re: DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

trzymam kciuki za nowe kotki, a do tej historii z pańcią z mieszkaniowym problemem to po prostu witki opadają...
chciałabym pokazać wam parę fotek naszego Isiaczka :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
królewna w kartonowym królestwie :D Przynajmniej ktoś z nas się cieszył z pakowania ;)
Obrazek
a to juz na nowych włościach - prywatna półeczka Misiaczka, ciągnie się przez pół pokoju :D Nasza Myszka zdecydowała, że to idealne miejsce na wypoczynek i wylegiwanie w spokoju :lol:
Obrazek
:lol: :lol:

kommy

Od: Wto lis 15, 2011 15:36

Post » Pt maja 11, 2012 8:49 Re: DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

...ach, jaką jestem przepiękną koteczką :D :kotek: :1luvu:

Obrazek

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

...buziak do zacałowania !! :lol:

smarti

Post » Pt maja 11, 2012 8:57 Re: DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

smarti pisze:
...buziak do zacałowania !! :lol:

dokładnie! :lol: tylko Isia się z tym nie do końca zgadza :lol: :lol:
jeszcze jedno mi się znalazło :) walczymy z osiatkowaniem balkonu, a Misia dzielnie nam "pomaga" :mrgreen:
Obrazek

kommy

Od: Wto lis 15, 2011 15:36

Post » Pt maja 11, 2012 9:17 Re: DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

cudna jest w tej szmaragdowj otulinie :lol:

smarti

[poprzednia][następna]