Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 18:08 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

A czy zgłosiłaś w prokuraturze zawiadomienie o poełnieniu przestępstwa ze wskazaniem sprawcy czynu :?:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Czw maja 10, 2012 18:14 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Zawiadomienie do prokuratury zostało złożone. Sprawa jest badana.

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Czw maja 10, 2012 18:15 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

tillibulek pisze:poslalam grosik, oby posluzyl temu, zebys wyzdrowial, koteczku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

trzymam kciuki....

Na pewno wspomoże leczenie kociambra. :1luvu:

martaslupsk

Post » Czw maja 10, 2012 18:57 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Aż się pobeczałam... Te dzieciaki wsadzić w mrowisko trzeba by było (początkowo inaczej opisałam te małe osobniki ale publicznie nie wypada na forum więc poprawiłam) przytrzymać i czekać na reakcję- ciekawe czy wtedy też byłoby tak śmiesznie .

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Czw maja 10, 2012 19:02 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

juana pisze:Aż się pobeczałam... Te dzieciaki wsadzić w mrowisko trzeba by było (początkowo inaczej opisałam te małe osobniki ale publicznie nie wypada na forum więc poprawiłam) przytrzymać i czekać na reakcję- ciekawe czy wtedy też byłoby tak śmiesznie .

A mrówek nie byłoby Ci żal?
Mrowisko bardzo łatwo jest zniszczyć a one tak ciężko pracują aby powstało.
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Czw maja 10, 2012 19:12 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

olafen pisze:Myślę, ze to nie szkoła odpowiada za wychowanie tych dzieci tylko rodzice. Obecnie pedagodzy, nauczyciele nie wiele mogą, ze wszystkich stron mają związane ręce.

Czy ktoś grał w tibię i parę takich gier. W tych grach bonus dostaje się za zabicie kobiety w ciąży np, albo policjanta. Zabicie zwierzęcia to tylko parę punktów. Większość małych dzieci gra w te gry a rodzice najczęściej zadowoleni, ze dziecko siedzi w domu a dziecko nasiąka w czasie takich gier właśnie brutalnością.

Jestem zbulwersowana tym , co te dzieci zrobiły i pociągnęłabym rodziców do odpowiedzialności.

Rozsądną gazetą jest Fakty i Mity, - może ich trzeba zawiadomić, o tym, ze dzieci tuż przed komunia tak postąpiły. ???

:strach: :strach:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw maja 10, 2012 19:13 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

MOżliwe ,że jestem ślepa ale na stronie nie mogę znaleźć kontaktu do tej gazety. Masz jakiś namiar?

martaslupsk

Post » Czw maja 10, 2012 19:14 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

O Boże!! :crying: W jakim kierunku my idziemy, skoro małe dzieci potrafią być takie bezwzględne?? Gdzie są rodzice????
Za przestępstwa takich dzieci powinni odpowiadać rodzice. Karnie!! Bo co to znaczy, że nie można skazać nieletniego? przecież za nieletniego odpowiada rodzic, który go wychowuje, to dziecko nie wychowuje się samo!!

Jeżeli u nas dalej będzie takie prawo, że małoletni właściwie za nic nie odpowiada i nikt nie odpowiada za tego typu bestialstwo, to co się zmieni???

Biedna kocina :crying: dobrze że udało mu się wydostać. A o ilu takich bestialstwach nawet nie wiemy? Ile jest niemych ofiar takich zwyrodnialców??
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw maja 10, 2012 19:17 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

martaslupsk pisze:
tillibulek pisze:poslalam grosik, oby posluzyl temu, zebys wyzdrowial, koteczku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

trzymam kciuki....

czy sa jakies wiesci o kocurku? jak sie dzisiaj czuje?

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw maja 10, 2012 19:23 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

martaslupsk pisze:MOżliwe ,że jestem ślepa ale na stronie nie mogę znaleźć kontaktu do tej gazety. Masz jakiś namiar?

Dział łączności z czytelnikami
tel. 42 639 85 41
adres faktyimity@faktyimity.pl
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw maja 10, 2012 19:24 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

tillibulek pisze:
martaslupsk pisze:

trzymam kciuki....

czy sa jakies wiesci o kocurku? jak sie dzisiaj czuje?

Z tego co wiadomo na teraz to kocurek podjadł i napił się wody. Wstawiono także dzisiejsze zdjęcia , więcej info ma byc podane wieczorem.Jak coś będzie odrazu wkleję.

martaslupsk

Post » Czw maja 10, 2012 19:25 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

olafen pisze:
martaslupsk pisze:MOżliwe ,że jestem ślepa ale na stronie nie mogę znaleźć kontaktu do tej gazety. Masz jakiś namiar?

Dział łączności z czytelnikami
tel. 42 639 85 41
adres faktyimity@faktyimity.pl

Będziemy pisać.:) dzięki:)

martaslupsk

Post » Czw maja 10, 2012 19:30 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

dorota13 pisze:
juana pisze:Aż się pobeczałam... Te dzieciaki wsadzić w mrowisko trzeba by było (początkowo inaczej opisałam te małe osobniki ale publicznie nie wypada na forum więc poprawiłam) przytrzymać i czekać na reakcję- ciekawe czy wtedy też byłoby tak śmiesznie .

A mrówek nie byłoby Ci żal?
Mrowisko bardzo łatwo jest zniszczyć a one tak ciężko pracują aby powstało.

Miałam na myśli tylko przykład. Ale jeśli tak to wystarczyłoby przytrzymać tuż przy mrowisku? :twisted:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Czw maja 10, 2012 19:57 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Dopiero doczytałam straszne jak czuje się kotek :(

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw maja 10, 2012 19:58 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

To nie dzieci należałoby wsadzić w mrowisko tylko dorosłych w tym głównie rodziców,że niczego nie uczą..A potem się wszyscy dziwią i oburzają,że młodzież a wcześniej dzieci są takie a nie inne.Są tacy-bo niczego nie nauczono,nie pokazano i wreszcie nie przekazano...To nie dziecko trzeba karać tylko tatę i mamę i tyle...Dzieci nie rodzą się złe-one nie wiedza,że można inaczej i to rolą dorosłych jest nauczyć..Ja mam tu pod bokiem takie coś..I społeczeństwo nasze też nie jest w porządku..Jest tylko zoobojętniałe i wystraszone,bo jak wczoraj grupa wyrostków przekrzywiała znak drogowych to każdy wolał udać,że nic nie widzi czym prędzej zbierała nogi byle uciec z miejsca.....I gdybym mógł się domagać kary to domagałybm się jej dla rodziców tych chłopców i domagałbym się kary dla rodziców tych wyrostków ...
I znowu te konie(młodzieńcy z dnia wczorajszeg) wyszyli przed dom -wychodze po moją małżonkę.
Nie przeszkadzam więcej w dyskusji
EOT
Waldek
Elżbieta

[poprzednia][następna]