To Ty jesteś od cioci Hani, Haker? Łoj, ale ze mnie gapa... Ja tez zawsze sie pakuje Dużej do pudeł . Zosia.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
w mim podpisie jest link do naszego wątku część 12 gdzieś tam są moje zdjęcia np. viewtopic.php?f=1&t=137824&start=930. Duża ostatni - czyt. po urodzeniu się wnuczki zaniedbała moje foty. Haker
Złapana rano koteczka (w strasznym zamęcie nie napisałam), dziś została wysterylizowana. To czwarta kotka wysterylizowana tej wiosny Zdjęcie z podwórka duża Fasolki
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
MalgWroclaw pisze:Złapana rano koteczka (w strasznym zamęcie nie napisałam), dziś została wysterylizowana. To czwarta kotka wysterylizowana tej wiosny Zdjęcie z podwórka duża Fasolki