Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 15:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Doberek!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw maja 10, 2012 15:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Dzięki dziewczyny.Z pewnością trochę pomogło.Sprawa mieszkania,bo o nie chodzi nie jest beznadziejna.Załatwiona pół na pół.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw maja 10, 2012 16:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

to ja teraz dorzucam
2moje :ok: :ok:
2 Filipa :ok: :ok:
2 Garfielda :ok: :ok:
2 Toffika :ok: :ok:
8 tego pająka co widziałam dziś na ścianie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
i pare od tak :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw maja 10, 2012 17:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Karolku dzięki wielkie szczególnie za te od pająka.... :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw maja 10, 2012 18:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Witamy wszystkie cioteczki :D .
Awaria sraczyka opanowana, posprzątane, może jeszcze nie pachnie najpiękniej, no ale juz coraz lepiej :mrgreen: .

Troszeczke zdjęć wrzucę.
Oto panna Zofia przysypiająca w zakatku paprociowym...ów zakatek cieszy sie wśród moich kotów wielka popularnością :D .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I troszkę zdjęć Plamisia....niestety, jak Duża jest blisko, to Plamek dostaje miziakowej glupawki, no i zdjęcie ciężko zrobić :mrgreen: .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw maja 10, 2012 18:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Piękny zakątek! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw maja 10, 2012 18:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

W tych paprociach to sama bym poleżała :roll: :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw maja 10, 2012 18:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Witam Bożenkę i Patrycję z wieczora :D .
No, fajnie tam...pięć paproci uyworzyło takie koło, w środku pusto, cień, od wiaterku osłonięte, to się tam pchają jeden przez drugiego :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw maja 10, 2012 18:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Sraczyk to podstawa :lol:

Kupiłam kotom kurzą łapkę, no i biega Nika z łapą, a potem biega Kita z łapą w pyszczku, a potem leci Młody, że go łapa goni :lol:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw maja 10, 2012 18:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

najszczesliwsza pisze:Sraczyk to podstawa :lol:

Kupiłam kotom kurzą łapkę, no i biega Nika z łapą, a potem biega Kita z łapą w pyszczku, a potem leci Młody, że go łapa goni :lol:

A żebys wiedziała, że podstawa, zwłaszcza, jak sie ma naglącą potrzebę :ryk: .
Kurze łapki są the best, niestety u mnie zaraz im Michaśka zabiera.

vip

Post » Czw maja 10, 2012 18:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Małgoś, ale ja jak zwykle nie mam nic do kawki... a to taki ostatni raz... przed przeprowadzką...

najszczesliwsza

Post » Czw maja 10, 2012 18:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

najszczesliwsza pisze:Małgoś, ale ja jak zwykle nie mam nic do kawki... a to taki ostatni raz... przed przeprowadzką...

No :( .
Potem to już chyba długo kawki nie będzie :( ....

vip

Post » Czw maja 10, 2012 18:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Ale będą lody :lol:

ejj nie pozbędziesz się mnie tak, czy siak :lol: znajdę Cię na końcu świata, no i odwiedzę i wyżrę ptasie mleczkooo i będę demoralizować Ci córkę :ryk:

najszczesliwsza

Post » Czw maja 10, 2012 18:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

najszczesliwsza pisze:Ale będą lody :lol:

ejj nie pozbędziesz się mnie tak, czy siak :lol: znajdę Cię na końcu świata, no i odwiedzę i wyżrę ptasie mleczkooo i będę demoralizować Ci córkę :ryk:

No przecież wiem, Agasia, Ty jesteś mi przypisana na reszte życia :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Czw maja 10, 2012 18:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Bo my jesteśmy te no [nie chcę bana, nie napiszę jakie] ;)

najszczesliwsza

[poprzednia][następna]