Kotomania XIII ARIELEK [*] Pola na DT :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 15:39 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Witajcie dziewuszki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Renatko-wreszcie zdjęte!!!!!!
Teraz muszę szukac odpowiednich listew,bo te które mam sa niewystarczająco długie-poprzednie zabezpieczenia miałam na wys.2 m-teraz chcę zrobić takie do samego sufitu,by nie trzeba było robić zabezpieczenia od góry-tzw. sufitu z siatki.Oczywiście wykorzystam stare listwy,bo są w doskonałym stanie,ale jeszcze i tak muszę dokupić.No i pomalować na odpowiedni kolor-poprzednia elewacja była szara,teraz ma taki dziwny kolor-ni to ciemno-żółty, ni to ugier-coś będę musiała pokombinować, pomieszać farby!
Buziaki kochane dla Was i Waszych footerek! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw maja 10, 2012 16:06 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Kretkom też? :lol:
Miłego dzioneczka Kasiulek!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw maja 10, 2012 16:18 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

A co?-Krecie gorsze??????? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Sama mam dwie i kocham je bardzo! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw maja 10, 2012 16:24 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Nowy balkon dla koteczków ?
Allle fajnie będą miały :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw maja 10, 2012 16:42 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Kasia Kalair ma wprawe w mieszaniu farb to z nią gadaj :P
jak ci 2 żółte zmiesza to fiolet wyjdzie :ryk:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw maja 10, 2012 16:46 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Karolek(ona) pisze:Kasia Kalair ma wprawe w mieszaniu farb to z nią gadaj :P

No co Ty nie powiesz.. Czyżbyś czytała? Strasznie cicho. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw maja 10, 2012 17:28 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:Kasia Kalair ma wprawe w mieszaniu farb to z nią gadaj :P

No co Ty nie powiesz.. Czyżbyś czytała? Strasznie cicho. :twisted:

to ze sie nie udzielam nie znaczy ze nie zaglądam :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pt maja 11, 2012 6:02 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Tak Krystynko-od nowa wszystko muszę robić,bo stare zabezpieczenie musiałam zdjąć przed remontem,a że kolorystyka bloku sie zmieniła,to muszę listwy pomalować na kolor elewacji.Karolinko ja tez umiem mieszać farby-w końcu malowanie to dla mnie nie pierwszyzna(nie tylko ścian i listew-także obrazków 8) )
Bożenko-nie daj się! :lol: -w końcu mieszanie to tez talent-zawsze coś niespodziewanego można osiągnąć!
Wczoraj dowiedziałam się, że w Morągu jest koteńka z forum-Smuteczka od Kinya-i to u córki mojej znajomej-niech żyje Miau!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt maja 11, 2012 6:11 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Ja nie twierdze, że ty farb nie potrafisz mieszać, ale Bożena zrobi ci to abstrakcyjnie :P
A tak serio to brata kiedys posłalam po farby do pokoju zebyśmy mieli jakos tak nie za babsko i nie za męsko - miał łosoś być z wrzosem chyba
a wyszedł mu róż z fioletem - bardzo męsko :ok:
i tak ma do dziś a ja sie wyniosłam i mam jak ja chciałam, co prawda mi ten róż z fioletem pasił ale facetowi hyhy

Karolek(ona)

Post » Pt maja 11, 2012 6:18 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

No cóż-kolory to sprawa indywidualnego gustu i smaku :wink: -ja różu nie trawię!
Natomiast kocham niebieski,zielony,turkus.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt maja 11, 2012 6:31 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kropkaXL pisze:No cóż-kolory to sprawa indywidualnego gustu i smaku :wink: -ja różu nie trawię!
Natomiast kocham niebieski,zielony,turkus.

ja tez lbue niebieski i jego odcienie, ale jak mieszkalam z nim i ktos pytal o kolroy to jak pwoiedzialam ze ja wybralam to normlanie brzmialo, w koncu rozowy ale jak mowilam ze brat to takie oczy mieli 8O :ryk:

Karolek(ona)

Post » Pt maja 11, 2012 6:34 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Faceci wszyscy mają problem z odcieniami-po prostu taka cecha płci!
Dla mojego Taty-kolor-to kolor,co za różnica i wybrał płytki podłogowe bladoniebieskie,ale cokoliki juz w odcieniu szarym-On nie widział różnicy-my-baby do dziś jak patrzymy na ten zestaw,to śmiejemy się! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt maja 11, 2012 6:42 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kobiety podobno maja kłopoty z lewa, prawa a faceta zapytaj o kolor purpurowy ablo seledyn, indygo to nie bedzie wiedział

Karolek(ona)

Post » Pt maja 11, 2012 7:05 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Nie,no nie o nazwy mi chodziło,z tym i niektóre kobiety mają problem,chodziło mi o rozróżnianie kolorów i odcieni.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt maja 11, 2012 7:18 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Dzień dobry Kasieńko piąteczkowo :1luvu: :1luvu: :1luvu: Miłego dnia Kochana i buziaczki dla koteczków :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]