1bluzka lekko prześwitująca w kolorze szarozielonkawym (zimnym) z bladorózowymi cekinami, suwak na boku skład - nie wiem - cos jak len ale ma coś domieszane- 5zł

2bluzka na dyskotekę czy inną imprezę, ciągnąca z półgolfem cała sie mieni w kolorze fuksji a kolor przewodni to cos między sliwka a czernią-10zł

3.bluzka lniana, kolor " lniany", bez rekawów raczej 40 albo 38 z biustem C-10zł

4. sukienka H&M z czarnej miękkiej koronki,na podszewce , odcinana pod biustem dalej lekko rozkloszowana -8zł

5 sukienka garniturowa szyta na miarę z tyłu suwak, kolor szary-10zł

6 sukienka z bawełny plus cos elastycznego , kupiona na bazarku, ale jakoś nie w moim stylu, dół falbanka ze wzorkiem, na górze niby kamizela z guzikami srebrnymi- 8zł

7 sukienka lniana VERO MODA, cała na guziki , fajnie skrojona, z paskiemi kieszeniami na wierzchu, na mnie niestety w biodrach zbyt ten tego

8 koszula męska 100% bawełna, brak 1 guzika,tak gdzieś na 172-176 cm wzrostu-8zł

9 świetna letnia sukienka typu A, z tyłu na suwak, chłodny materiał, piękny czerwony kolor w kwiatuszki ja nosiłam ją do spodni bo długość przed kolanko-10zł

10 suuuuuuuuperowa sukieneczka z lnu CARRY, szalenie kobieca , w biuście gąbeczki także spokojnie bez biustonosza można pomukać, z tyłu gumki i suwak wiązana na szyi długość tez tak tuz przed kolano ale ja niska jestem- 25zł

11bluzka w odcieniach szarości w paseczki,raczej 36, nietoperz wiązana atłasowa kokardką, kupiona na bazarku ale juz ciasnawa,ramionko tak seksownie sie w niej odsłania- 8zł dł całkowita 56cm szerokosć w tym odciętym pasie 35cmx 2 ale bluzka jest ciągliwa!!! nie wiem jak zmierzyc nietoperza ale od konca do konca rekawów 68cm LICYTUJE AGDA

12.bluzka koszulowa "gazeta" rekaw 3/4 raczej 40 bo na mnie wisi....8zł

13.super bluzeczka z cienkiego lnu, w kratkę, bez rekawków, spokojnie na 38 -10zł

14, spodnie białe, szyte na miarę, na niska osobę, szersze w kant-8zł

15super bluzka z takiego materiału jak atłas tylko cieniutki, gołe plecki z tyłu gumka, wiazana na szyi kokarda tworząca stójkę, na wysokości bioder szeroka czarna guma i dalej przymarszczona baskinka, rozmiar trudny do okreslenia ale raczej 38 i wiecej nawet na duzy biust, kolor zielonkawy z bązem i kremem, bardzo seksowna[- 15zł trudno ja zmierzyć - długość całkowita 65cm w gumce ma 42x2 ale sie rozciąga, ten czarny pasek to guma więc rozmiar dowolny
url=http://imageshack.us/photo/my-images/715/20110726796.jpg/]

16 sukienka - raz załozona chyba na jakies wesele rozm 36 bez ramiączek, ozdobne białe guziki (można odpruć)odcinana w pasie, a spódniczka ma na wierzchu 4 płatki jakby tulipana . Bardzo ciekawy fason i elegancka-30zł

jeśli komus cos sie spodoba - pytajcie, zrobie też jakieś zdjęcia na sobie jak wolicie- niestety nie mam córek wiec nie dało sie na modelce

cdn....................