ruda32 pisze:Nie dadzą sobie rady,przyzwyczaiły się do karmienia
Jest lato może jakoś sobie dadzą rade ,nie ma nikogo w całym moim mieście

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:Nie dadzą sobie rady,przyzwyczaiły się do karmienia
kaja555 pisze:proponuję dać w tytule miejscowość Przyjezierze i najbliższe duże miasto chyba Inowrocław, może to kogoś przyciągnie, a poza tym, wątek będzie też łatwo wyszukiwalny przez Google jak nawet ktoś nie zna miau i by szukał coś na temat kotów i miasta
puszatek pisze:pewnie ta karmicielka ich tak rozpuściła
lidka02 pisze:Pani z fundacji Caruna ma się tym zająć ale nie wiem kiedy , nie chcę naciskać .Już wysłała do Burmistrza list i on go olał pani Beata powiedziała ze rozegra to inaczej więc czekam .Tylko że teraz karma by się przydała bo tamte kotki mają młode , ja ostatnio zabrałam 2kg suchego i 5 puszek małych i poszło jak woda ....
zuzens pisze:ja też się chętnie dorzucę, jak tylko dostanę stażowe. może i na sterylkę uda mi się coś wycisnąć, zobaczymy. poproszę o numer konta
wyprzedałam już sporo swoich szpargałków, ale sprawdzę jeszcze raz i postaram się zorganizować bazarek. na chwilę obecną to wszystko, co mogę zrobić ;/
kaja555 pisze:lidka02 pisze:Pani z fundacji Caruna ma się tym zająć ale nie wiem kiedy , nie chcę naciskać .Już wysłała do Burmistrza list i on go olał pani Beata powiedziała ze rozegra to inaczej więc czekam .Tylko że teraz karma by się przydała bo tamte kotki mają młode , ja ostatnio zabrałam 2kg suchego i 5 puszek małych i poszło jak woda ....
fajnie jakby na przyszłość była jakaś pomoc w karmie, a na teraz jeden worek bardzo potrzebny
15 kg za 97 zł:
kaja555 - 10zł
BRAKUJE: 87 zł
może ktoś się dorzuci?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot], puszatek i 176 gości