Niestety, Afera wróciła razem ze mną. Integracja kocio-psia nie przebiegła najlepiej, Afera psa się bała i odstraszała go, pies za to aż łapami przebierał, żeby się z nią przywitać, co powodowało, że Afera bała się jeszcze bardziej i jeszcze bardziej go odstraszała. Uznaliśmy wspólnie, że nie będziemy robić nic na siłę.
Szkoda mi bardzo kici, jest przekochana - lubi głaskanie, nadstawia się, pięknie mruczy, wywala brzuszek Marnuje się w klatce
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć. Alfons Allais
tak bardzo liczyłam na to spotkanie. Nie udało się, ale ja bardzo wierzę, że właśnie TEN domek wypatrzy Aferkę i nadal będę mocno zaciskać kciuki żeby to było jak najszybciej
Afera jest u mnie. Mientka jestem, nie zdecydowałam się jej odwieźć do fundacyjnej kociarni Na razie siedzi zamknięta w łazience. Czy będzie mogła tu zostać, zależy od jej stosunku do innych kotów oraz od stosunku tychże kotów do Afery (mam w swoim stadzie 3 koty, które stresują się tymczasami, jednego po niedawnym zatkaniu - jeśli będzie jakiś problem z ich strony, niestety będę musiała odwieźć Aferę).
Super, że ją przyjęłaś do siebie Wiem, czas pokaże czy kociaki się zaakceptują, ale ważne, że choć jakiś czas Aferka nie będzie siedziała w klatce, dla niej to pewnie straszna trauma Trzymam kciuki aby się futra dogadały
Aleba Chciałabym wykupić Aferce na gumtree podwieszane ogłoszenie, można je zmienić z tego, które zrobiła CatAngel, podaj proszę konto do wpłaty. A może cioca Joako może podrzucić jakieś jedzonko dla kici?
Afera dzisiaj głównie siedziała w kuwecie, dawała się głaskać i ciekawie zerkała na zewnątrz, ale nie wychodziła. Poszłam do niej jakiś czas temu i wygłaskałam ją, zaczęła znowu mruczeć, wywaliła się na plecki, kazała tarmosić po brzuchu, a potem ogryzała mi palce Potem wyszła z kuwety i jeszcze trochę się głaskałyśmy. Pokazałam jej miski i zabawki. Teraz siedzę w pokoju i słyszę, że w łazience dzwoni piłka
Joako, muszę sprawdzić, czy mam dostęp do tego ogłoszenia. A jedzonko chętnie przyjmiemy