Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 01, 2012 22:59 Re: Kot Trojański i banda. Pączek w DS. Kciuki za Brusa ;]

Śpij dobrze. Ja jutro mam nockę,a później wyjątkowo miło się grafik ułożył i dopiero poniedziałek dzionek. Może uda nam się jakoś w weekend spotkać?

Ciężka sprawa z tym kolesiem. Może mi coś przyjdzie do głowy, jakaś rada, to się podzielę...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto maja 01, 2012 23:08 Re: Kot Trojański i banda. Pączek w DS. Kciuki za Brusa ;]

KaleidoStar pisze:Śpij dobrze. Ja jutro mam nockę,a później wyjątkowo miło się grafik ułożył i dopiero poniedziałek dzionek. Może uda nam się jakoś w weekend spotkać?

Ciężka sprawa z tym kolesiem. Może mi coś przyjdzie do głowy, jakaś rada, to się podzielę...

Kazda rada dobra jest :D Bo moja głowa to już nie działa.

Spoko ja mam weekend tez wolny więc można się spotkać- może niedziela? Może byc jednak wtedy łapanka ale wątpie bo chętnych u nas brak a 3 kotki w ciązy grrr uciekam, papa kolorowych.....dla Ciebie i kociastych
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

Post » Śro maja 02, 2012 0:40 Re: Kot Trojański i banda. Pączek w DS. Kciuki za Brusa ;]

Mogę pomoc z lapanką. I przetrzymać przed/po zabiegu, jakby co. Niedziela mi pasuje :)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Nie maja 06, 2012 21:09 Re: Kot Trojański i banda. Pączek w DS. Kciuki za Brusa ;]

hahah chyba nam ta niedziela z głowy wypadła;-)
Byłam w tygodniu na rowerach w Twojej okolicy (szukałam Kseni przy okazji)...jakby co w kolejny piatek lub weekend bedziemy sie umawiać na wymaine siana itd w budach wiec przy dobrej pogodzie zapraszam na spacer i ewentualne wsparcie hahah

:lol:
Obrazek

aya13

Post » Śro maja 09, 2012 20:42 Re: Kot Trojański i banda. Pączek w DS. Kciuki za Brusa ;]

Ano...ale jeszcze w sobotę pamiętałam O_o
W ten weekend,w sobotę po pracy jadę do Bydgoszczy do babci...Wracam w poniedziałek dopiero.

Aya, czy ten koleś rozwiesza ogłoszenia? U mnie w sklepie nie ma, a to naprawdę idealne miejsce...

A teraz trochę rozrywki. Uzi podczas czochrania. Ten kot kocha czochranie. Tu drapię go moją szczotką do włosow, ostrą dość, bo już bez tych ochronnych kuleczek na czubkach, kolce są sztywne i długie. Uziak jest rozanielony, widać jak próbuje ocierać się o rękę z telefonem, ale słabo mu wychodzi, bo oślepia go latarka w telefonie :D

http://www.youtube.com/watch?v=aj0888xK ... e=youtu.be

KaleidoStar

Post » Śro maja 09, 2012 21:29 Re: Kot Trojański i banda. Pączek w DS. Kciuki za Brusa ;]

KaleidoStar pisze:Ano...ale jeszcze w sobotę pamiętałam O_o
W ten weekend,w sobotę po pracy jadę do Bydgoszczy do babci...Wracam w poniedziałek dopiero.

Aya, czy ten koleś rozwiesza ogłoszenia? U mnie w sklepie nie ma, a to naprawdę idealne miejsce...

A teraz trochę rozrywki. Uzi podczas czochrania. Ten kot kocha czochranie. Tu drapię go moją szczotką do włosow, ostrą dość, bo już bez tych ochronnych kuleczek na czubkach, kolce są sztywne i długie. Uziak jest rozanielony, widać jak próbuje ocierać się o rękę z telefonem, ale słabo mu wychodzi, bo oślepia go latarka w telefonie :D

http://www.youtube.com/watch?v=aj0888xK ... e=youtu.be

Słodki ten pysiak - kurcze fajnie jak juz by miał domek i całymi dniami ktos by go wyczesywał hahah
A koleś rozwieszał, dnia nastepnego nie było...dostał nowe zmienione w koszulkach-rozwiesił na przystanku, smietnikach, a kolejnego dnia byłam na rowerach i juz zerwane. Debilne osiedle!!! w sklepie zoo był ale był zamkniety w długi weekend, czy był jeszcze raz to nie wiem, bo sam musi chciec ...ja mu pisałam codziennie co ma robić, a co drugi dzien byłam szukać. Słabo to widze wszystko ale licze ze Ksenia vel Balbina dołaczy do kotów z budowy. Wtedy juz by był łatwo, bo kazdy juz wie od kierwonika, przez ochrone po sprzataczke biura gdzie dzwonić!!!
Kciuki za Bilbo nadal trzymam!!! Jak wypłata przyszła to i konta juz nie było ale kto wie moze jeszcze bedzie grosik potrzebny.
Pozdrówka
Obrazek

aya13

Post » Pt maja 11, 2012 0:00 Re: Kot Trojański i banda. Pączek w DS. Kciuki za Brusa ;]

Widziałąm przed chwilą ogłoszenie na przystanku, w ciagu dnia pewnie powiesił...

KaleidoStar

Post » Czw maja 17, 2012 21:07 Re: Kot Trojański i banda. Pączek w DS. Kciuki za Brusa ;]

Obrazek

KaleidoStar

Post » Nie sie 19, 2012 19:34 Re: Kot Trojański i banda. Troja bardzo chora.

Dawno mnie tu nie było. Netu brak, ciągle nie mam kiedy zadzwonić do upc żeby mi przysłali naprawiacza.

Ostatnie dni ciężkie. Troja jest bardzo chora. Kłopoty z wątrobą. Dopiero niedawno zaczęła jeść, ale ilości mikroskopijne. Chuda jak patyk, całymi dniami i nocami leży. Z kota prawie otyłego zeszła do wagi 3,5 kg... chociaż udało się przybrać ok 100 gram, więc jest lepiej. Robię się mistrzem w robieniu zastrzyków i kroplówek. Najgorsze, że leczymy objawy, a nie wiadomo jaka jest przyczyna. Chyba sześciu wetów nad nią pracuje...i zero pomysłu. Kciuki mocno potrzebne, żeby się ta moja zołza w końcu ożywiła trochę...
Ostatnio edytowano Czw sie 23, 2012 15:12 przez KaleidoStar, łącznie edytowano 1 raz

KaleidoStar

Post » Pon sie 20, 2012 10:38 Re: Kot Trojański i banda. Pączek w DS. Kciuki za Brusa ;]

Trzymam kciuki!
Ile masz teraz futer ??

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw sie 23, 2012 15:16 Re: Kot Trojański i banda. Troja bardzo chora.

Ciągle 2+3.
Troja wczoraj rano byla lepsza, wyniki krwi też spadły w końcu...ale wieczorem i dziś znowu gorzej. CHociaż charakterek wraca, wczoraj załatwiła mi ręce koncertowo podczas próby podania tabletki (strzykawką, bo duże to i niefajne). Dziś za to bez problemu wcisnęłam jej do gardła inną, taka była padnięta...
Za tydzień ciacham Brusowi jajka i przepuklinę i zaczynam ogłaszać na maksa. Musi coś w końcu ruszyć. Może zamówię pakiet u Cat Angel.

KaleidoStar

Post » Pt sie 24, 2012 8:57 Re: Kot Trojański i banda. Troja bardzo chora.

Zamów, ja chętnie sfinansuję :-). Przynajmniej tak Trojce pomogę...

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Pt sie 24, 2012 9:13 Re: Kot Trojański i banda. Troja bardzo chora.

Dawno mnie tutaj nie było (też nie miałam neta) i takie wieści smutne :-(
Troju, kochanie - trzymaj się kotku!!!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob sie 25, 2012 14:58 Re: Kot Trojański i banda. Troja bardzo chora.

witaj Aniu i gromadko :1luvu:
jak tam zdrówko Troi :?:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

[poprzednia][następna]