Moderator: Estraven
gosiakot pisze:Czyli w tej sytuacji jak rozumiem - każdy sam może zdecydować czy woli uczcić pamięć Jadzi poprzez zakup wiązanki, czy raczej poprzez wpłatę datku na Stowarzyszenie w związku z naszym poważnym zadłużeniem ? Bardzo proszę o ustosunkowanie się do tej wypowiedzi .

Dorota Wojciechowska pisze:A ja jeszcze taki przyziemny temat poruszę.
Ostatnie pożegnanie Jadzi - wiecie ja mam taką refleksję -że nic nie jest w stanie wyrazić żalu i bólu jaka jest strata takiego społecznika.
Ja jednak biorąc pod uwagę właśnie to i jak Jadzia była zaangażowana w te sprawy postanowiłam na ostnią drogę Jadzi pożegnać ją jedną piękną różą - kwiatem tak pięknym jak pieknym człowiekiem była właśnie Jadzia -i wpłacić na Kocią Chatkę 50 zł. .
Bo tak sobbie myślę że Jadzia bardziej będzie zadowolona z pomocy zwierzakom niż 1000 najpiękniejszych kwiatów.
Ja mam w sercu żal za to że to tak szybko się stało, ale chcę realizować i kontynuować to czym żyła Jadzia - pomocą
i dlatego moje pożegnanie będzie symboliczne na cmentarzu a pomoc dla kociaków - to jet to co Jadzi leżało na sercu najbardziej - nawet właśnie kosztem swojego zdrowia

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 07.05.-13.05.2012 r.
07.05. pon. rano Beatka wie. Dorota
08.05. wt. rano The Szops wie. Cookie
09.05. śr. rano Beatka wie Ewa
10.05. czw.rano brak wie. MaraS
11.05. piat rano brak wie. Teresa
12.05. sob. Iwona wie. brak
13.05. niedz. rano Dorotka wie. Teresa
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 88 gości