mk999 pisze:Do domu poszła Oczko, Figa i Cięty.
Byli też chętni adoptować Lamię, mają przyjechać jak kupią przenoskę, kuwetę i jedzonko.
Sporo adopcji , kociąt już nie ma ............

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mk999 pisze:Do domu poszła Oczko, Figa i Cięty.
Byli też chętni adoptować Lamię, mają przyjechać jak kupią przenoskę, kuwetę i jedzonko.
Sporo adopcji , kociąt już nie ma ............
mk999 pisze:https://picasaweb.google.com/100720491924764194729/KotySchroniskoKrk6Maja2012#5739461727582881026
39/04/12 Dramat
Czarny kocurek przywieziony z wypadku. Ma amputowane prawe oko, połamaną żuchwę ale sam je rozdrobnione paszteciki i kuleje na prawą łapę. Pomimo tego jest bardzo łagodnym kotem, łasym na pieszczony i głaskanie. Pilnie potrzebny dom.
Wiek do sprawdzenia.
mk999 pisze:Mruczeek pisze:Łezki i Szyszki jeszcze nie wstawiałam, bo znowu będzie że fb jest koci
pamiętam o nich![]()
no i oczywiście o nowych, (aż mnie korci dać Bambine z plecakiem, yh)
Dramat potrzebuje reklamy na fb bo on dmu szybko potrzebuje.Prawdopodobnie będzie musiał miec jeszcze zabieg na łapkę, jutro ma mieć przeswietlenie.
Tosza pisze:mk999 pisze:Mruczeek pisze:Łezki i Szyszki jeszcze nie wstawiałam, bo znowu będzie że fb jest koci
pamiętam o nich![]()
no i oczywiście o nowych, (aż mnie korci dać Bambine z plecakiem, yh)
Dramat potrzebuje reklamy na fb bo on dmu szybko potrzebuje.Prawdopodobnie będzie musiał miec jeszcze zabieg na łapkę, jutro ma mieć przeswietlenie.
Gdzie został znaleziony Dramat?
lidka02 pisze:Co u Dramata jak sobie radzi i jak się czuje .Są jakieś zapytania o niego...
Tosza pisze:W niedziele na os. Zielonym zginęła roczna trikolorka. Nie przyniósł nikt do schroniska? Ma slad po sterylizacji.
pani jej wprawdzie szuka, ale dzwoniłą do mnie po nowego kota
mk999 pisze:Tosza pisze:W niedziele na os. Zielonym zginęła roczna trikolorka. Nie przyniósł nikt do schroniska? Ma slad po sterylizacji.
W niedzielę takiej nie było, to niech szuka pod blokiem, rozklei ogłoszenia.Teraz jest ciepło to może siedzi gdzieś w piwnicy.Szybko chce nowego.
mk999 pisze:lidka02 pisze:Co u Dramata jak sobie radzi i jak się czuje .Są jakieś zapytania o niego...
Jedna osoba się nim interesuje, ma zadzwonić do lekarzy schoniskowych i dopytać się wszystkiego.
Dramat je płynne albo rozdrobnione nie trzeba go karmić, ładnie też wstaje .Najlepiej mu wychodzi nadstawianie brzucha do głaskaniaZa dom
Tosza pisze:W niedziele na os. Zielonym zginęła roczna trikolorka. Nie przyniósł nikt do schroniska? Ma slad po sterylizacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 154 gości