Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewk@ pisze: bo mam takiego samego niepełnosprawnego Czarnuszka, co też wrócił po 2 miesiącach z adopcji i już został. Głuchy, ślepy na jedno oko, jednostronnie lekko porażony, brzydko je (wywala z miski), brzydko pachnie (ma kłopoty z myciem się), z kuwety korzysta chętnie, ale wykopuje żwirek razem z zawartością na pół łazienki, nie chowa do końca pazurków i do tego ciągle miauczy. Wrzeszczy.
lidka02 pisze:Ja mam kotka z upośledzonym móżdżkiem ciągle się przewraca jest taki słodki i się nie poddaje , lubi koty nie reaguje na psy bawi się tak po swojemu często mu to nie wychodzi ale z tego sobie nic nie robi .Próbuje dogonić inne koty ale nie potrafi nie martwi się tym chwile poleży i zaczyna dalej .Ma na imię Marcel musiałam przez niego drapaki z sufitu pozciągać bo się bałam że się połamie jak kilka razy tam się wpiął a zejść nie umiał , on nie umie skakać nic on się tylko wdrapuje pazurkami , ale to nic jest tak zrobione że dla niego jest bezpiecznie .Jak w nocy wchodzi do łóżka to zaraz mnie liże i tak gada , muszę pilnować żeby go zestawić i tak sobie żyjemy .
lidka02 pisze:Były takie dwa drugi poszedł do znajomej myslałam że dobrze ją znam ale nie myliłam się ona swojego kotka uśpiła nie walczyła o niego żałuje swojej decyzji że dałam jej tamtego kotka pod opiekę ...
felis pisze:lidka02 pisze:Były takie dwa drugi poszedł do znajomej myslałam że dobrze ją znam ale nie myliłam się ona swojego kotka uśpiła nie walczyła o niego żałuje swojej decyzji że dałam jej tamtego kotka pod opiekę ...
Ludzie boją się niepełnosprawności. Najwygodniej: uśpić.
lidka02 pisze:felis pisze:lidka02 pisze:Były takie dwa drugi poszedł do znajomej myslałam że dobrze ją znam ale nie myliłam się ona swojego kotka uśpiła nie walczyła o niego żałuje swojej decyzji że dałam jej tamtego kotka pod opiekę ...
Ludzie boją się niepełnosprawności. Najwygodniej: uśpić.
Ja teraz widze ze takie koty to skarby , ja kocham koty takie jak inni by to powiedzieli bez szans ....Nie raz takie zwierze potrafi zadziwić,i wrócić niespodziewanie do zdrowia .
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 3 gości