Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Wysłałam go na krótki urlop,do kolegi na działkę.W programie moczenie kija,czyli łapanie ryb...Dziewczynki też kłaczą.Teraz szczególnie Milutka....Naoglądałam się dziś reklam porządnych odkurzaczy...i pomarzyć dobra rzecz.
juana pisze:Ja nie wiem, ale ani razu nie wydalił kulki z kłakami...
alab108 pisze:Wiecie, a ja jeszcze nigdy nie widziałam żeby moja Tiara sie odkłaczała, ale twoje tez wychodza na dwór i Ty widzisz Gosiu. faktem jest, że czeszę ją dosyć często. jezeli chodzi o sprzatanie to kiedyś kupiłam taką szczotkę z gumowym miękkim grzebieniem z jednej stronu, a z drugiej jest taka gomowa nakladka. Polecali ja do salonow fryzjerskich. Do pomieszczeń bez dywanow rzeczywiście jest dobra bo ładnie sierść zbiera i nie wznieca kurzu. Byla na prawdę tania.
alab108 pisze:Wiecie, a ja jeszcze nigdy nie widziałam żeby moja Tiara sie odkłaczała, ale twoje tez wychodza na dwór i Ty widzisz Gosiu. faktem jest, że czeszę ją dosyć często. jezeli chodzi o sprzatanie to kiedyś kupiłam taką szczotkę z gumowym miękkim grzebieniem z jednej stronu, a z drugiej jest taka gomowa nakladka. Polecali ja do salonow fryzjerskich. Do pomieszczeń bez dywanow rzeczywiście jest dobra bo ładnie sierść zbiera i nie wznieca kurzu. Byla na prawdę tania.
puszatek pisze:cześć Małgośchciałam sobie ponarzekać
a Ty sobie poszłaś
![]()
idę ponarzekać gdzie indziej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, Nul, PanPawel, Tygrysiątko i 206 gości