-nie bylo kontroli z zewn-a uczniowie pracowali do ostatniej chwili
- jak zawsze odbior skrajnie rozny- jedni,ze latwe bylo,a drudzy ,ze trudne

Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Musialo byc swietnie bo ptaszek ten tego- moja marynarkesmialam sie ,ze to na szczescie maturzystow
-nie bylo kontroli z zewn-a uczniowie pracowali do ostatniej chwili
- jak zawsze odbior skrajnie rozny- jedni,ze latwe bylo,a drudzy ,ze trudne
anulka111 pisze:O tka na calego-az strach isc na warsztaty- bo najblizsze dwa tygodnie mam 3x lekcje w ogrodzie botanicznym
Dorota pisze:anulka111 pisze:O tka na calego-az strach isc na warsztaty- bo najblizsze dwa tygodnie mam 3x lekcje w ogrodzie botanicznym
Na wszelki wypadek trzymaj sie z daleka od rosiczek i podobnych
anulka111 pisze:
Ryś przechodzi samego siebie- gdy ode mnie cos chce -dotyka mnie delikatnie łapka,bym na niego zwrocila uwagę,jak go nie widze-czy Wasze koty tez tak robia>? U mnie tylko Rys.
Wiedzialam ,ze to nadzwyczajna koteczka.kalair pisze:anulka111 pisze:
Ryś przechodzi samego siebie- gdy ode mnie cos chce -dotyka mnie delikatnie łapka,bym na niego zwrocila uwagę,jak go nie widze-czy Wasze koty tez tak robia>? U mnie tylko Rys.
Iriska.
anulka111 pisze:Wiedzialam ,ze to nadzwytczajna koteczka.kalair pisze:anulka111 pisze:
Iriska.
Rude mialo glupawke- nie wyrobilo przy szalenczym biegu -przyladowalo w sciane i sciagnelo zaslone, po czym zwialo z miejsca przestepstwa i udalo ,ze sie4dzi u mnie pod nogmai ,jakby nigdy nic -a ja to widzialam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 209 gości