Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 08, 2012 11:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

kalair pisze:Miłego, spokojnego dnia Vipkom. 8)

Cześć, cioteczko Bożenko :D .
Tobie też życzymy miłego dnia...no i oczywiście dziewczynkom! :1luvu:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto maja 08, 2012 11:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

No, na razie dziewczynki się odkłaczają. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto maja 08, 2012 11:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

kocurzyca41 pisze:Obrazek

Gosiu mimo wszystko dobrego dnia.

Dzień dobry, Reniu :D .
Nienajgorszy ten dzień, słoneczko wyjrzało, chociaż jeszcze zimno...

Zdjęcia powstawiam, ale Plama nie ma, gdzieś wcięło gada :( .
To znaczy wiem, gdzie, ale tam sie zdjęcia zrobić nie da :twisted: .
Zdematerializował sie po aplikacji Frontline'u :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto maja 08, 2012 11:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

kalair pisze:No, na razie dziewczynki się odkłaczają. :mrgreen:

Taaak, u mnie dziś Aluś sie odkłaczył...na posłanko swoje prywatne :evil: .

vip

Post » Wto maja 08, 2012 12:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:

Iriska na dywanik. :mrgreen: Mały dywanik ma duży pokój. To oczywiście musiała na dywanik.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto maja 08, 2012 12:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

mnie lilka do buta.. rano..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto maja 08, 2012 12:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Gosiu...kocham Twój optymizm.Jest zaraźliwy.I mimo,że mnie już nerwy zaczynają zżerać przed sprawą [10-ego maja],to na chwilę zapominam.A Plam niech się nie wydurnia tylko wyłazi,bo dziewczynki tęsknią.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto maja 08, 2012 12:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

mamaGiny pisze:mnie lilka do buta.. rano..

Cześć, Małgoś :D .
No nie chciała Ci dziewczynka bałaganu robić, to schowała :mrgreen: .

vip

Post » Wto maja 08, 2012 12:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

kalair pisze:
vip0 pisze:

Iriska na dywanik. :mrgreen: Mały dywanik ma duży pokój. To oczywiście musiała na dywanik.. :mrgreen:

No a gdzie arystokracja ma sie odkłaczać, hę? :twisted:
Przecież nie na podłogę, bo to takie...trywialne :mrgreen: .

vip

Post » Wto maja 08, 2012 12:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

kocurzyca41 pisze:Gosiu...kocham Twój optymizm.Jest zaraźliwy.I mimo,że mnie już nerwy zaczynają zżerać przed sprawą [10-ego maja],to na chwilę zapominam.A Plam niech się nie wydurnia tylko wyłazi,bo dziewczynki tęsknią.

Reniu, ten mój optymizm to taki trochę...eee...wątkowy :mrgreen: .
Trochę to w rzeczywistości inaczej wygląda...
A Plam się zaszył na dobre, i wyleźć nie chce.
Ale aparat mam w pogotowiu :ok: .

vip

Post » Wto maja 08, 2012 12:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:
kalair pisze:
vip0 pisze:

No a gdzie arystokracja ma sie odkłaczać, hę? :twisted:
Przecież nie na podłogę, bo to takie...trywialne :mrgreen: .

Jassssne! Trywialne! :ryk: To do sprzątnięcia trzeba zamówić teraz specjalną ekipę. A co, ja mam sprzątać??? :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto maja 08, 2012 12:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Wiem Gosieńko...wiem.Ale wierzę,że wszystko pomału się ułoży i znajdziesz jakieś mieszkanko do wynajęcia.A Plmusiowi powiedz,że Pańcio dziewczynek wyjechał i one biedne zostały tylko z Pańcią i są trochę smutne....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto maja 08, 2012 12:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

A mój się jakoś nie odkłacza :?
kartonik wysłany poleconym na adres jak do tej pory

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto maja 08, 2012 12:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

To będzie tak....
Najpierw wielkolud Pusiem zwany i kurdupelek Zofia, w czasie drzemki półeczkowej :D .

Obrazek

A teraz coś dla widzów o mocnych nerwach...
Moje Panie, uwaga, uwaga!
Tylko u nas psi morderca w akcji !!!
Popatrzcie, jak sprytnie mami swoją niczego się nie spodziewającą ofiarę fałszywym obrazem przyjaźni i wspólnego lenistwa.
W rzeczywistości zaraz na nią ruszy z wściekłym rykiem.....

Obrazek

Michalina cudem przeżyła, nawet dobrze sie miewa...
Tutaj prezentuje swe uroki w naturze.
Proszę zwrócić uwagę na gustowny wianuszek, niby mimochodem zakrywający jedno ucho...

Obrazek

No?
Kto sie odważy wejść, jak ja tu pilnuję, co?
Jest jaki chojrak?

a Michaśkę jednak zostawiłem przy życiu...bo to dobra kobiecina jest.

Obrazek

vip

Post » Wto maja 08, 2012 12:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Bożenko, no a kto? 8O
Toć samaś przysięgała, biorąc te koteczki niewinne pod dach swój, że w zdrowiu i chorobie, i w kłakach..... :ryk:

Reniu, a gdzie Twój TŻ sie podział? 8O
Plamek sie nijak zmusić nie da, bo on z musu to nic nie robi :evil: .
Najwyżej kupę...... :?

Asiu, dziękuję :1luvu: .
Może Ryś po prostu tak nie kłaczy?
Bo moje to niemożebnie :evil: .

vip

[poprzednia][następna]