iza71koty pisze:Zapraszam Kochani.Zbieramy na suchą karmę.Bardzo jej potrzebujemy.
Moderator: Moderatorzy
iza71koty pisze:Zapraszam Kochani.Zbieramy na suchą karmę.Bardzo jej potrzebujemy.
Czarna_Nutka pisze:zegarek Gucci
kup teraz 35zł
anibo pisze:a ja zapytam o średnice bransoletki - niestety mam bardzo szczupłe nadgarstki i zbyt duze bransoletki spadają..![]()
czy moge poprosić o rezerwacje do momentu uzyskania odpowiedzi?:) jesli tylko nie bedzie za duza to bardzo chetnie ja kupie:)
anibo pisze:a ja zapytam o średnice bransoletki - niestety mam bardzo szczupłe nadgarstki i zbyt duze bransoletki spadają..![]()
czy moge poprosić o rezerwacje do momentu uzyskania odpowiedzi?:) jesli tylko nie bedzie za duza to bardzo chetnie ja kupie:)
kup teraz 35zł
anibo pisze:MAM W NADGARSTKU 14,5cm 15cm MAKSYMALNIE.Mam szczupłe nadgarstki.Na mnie jest idealna.Poza tym to owal.Nie ma możliwości aby się ześlizgnęła.Ma świetne mocne zapięcie.
kup teraz 35zł
skarbonka pisze:zapraszamy serdecznie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości