Zostaje mi mordowac gifami,tabliczkami itd.
Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Rety,wpierw oberwal Slask w tym watku ,a teraz ja niby jestem ekhm odmieniec? Znam tylko jednego odmienca![]()
![]()
Slonko_Łódź pisze:A ja mam problemik.... Yennefer zrobiła sobie krzywdę. Siedziała sobie przy ognisku i na drętwą łapę (tę w której nie ma w zasadzie czucia) spadła jej iskra. Zanim zareagowałam już jej przypaliła skórę... Yenna ostatnio w zasadzie nie staje na nogach tylko je wlecze. I wlecze ranką po podłodze. Macie jakieś cuda sprawdzone na poparzenia? Nie sądzę, żeby ją to bolało (bo łapa bez czucia) ale nie chciałabym, żeby zaczęło się paprać.....
Przepraszam, że tak w środku manifestacji antydyskryminacyjnej, ale mnie to męczy
anulka111 pisze:Rety,wpierw oberwal Slask w tym watku ,a teraz ja niby jestem ekhm odmieniec? Znam tylko jednego odmienca![]()
![]()
casica pisze: (...) Wino na skrzynki, ostrygi na tuziny![]()
Wina kupiłam 5 skrzynek, z ostryg niestety Austria nie słynie
Birfanka pisze:casica pisze: (...) Wino na skrzynki, ostrygi na tuziny![]()
Wina kupiłam 5 skrzynek, z ostryg niestety Austria nie słynieNie masz co zalowac, przeciez maj to i tak nie miesiac na jedzenie ostryg, chyba ze bezposrednio w Cancale.
Tez mam glupawke, raczylam sie Nocami Swietego Grzegorza
casica pisze:Birfanka pisze:casica pisze: (...) Wino na skrzynki, ostrygi na tuziny![]()
Wina kupiłam 5 skrzynek, z ostryg niestety Austria nie słynieNie masz co zalowac, przeciez maj to i tak nie miesiac na jedzenie ostryg, chyba ze bezposrednio w Cancale.
Tez mam glupawke, raczylam sie Nocami Swietego Grzegorza
Ale na kraby tak, Austria krabowa też nie jest![]()
Ehhh, no cóż, ale wina białe mają dobre
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 564 gości