Sosnowiec Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 07, 2012 19:09 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Bardzo mi przykro :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon maja 07, 2012 19:40 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Jadziu kochana będzie mi Cię brakowało...
Dziękuję Ci że miałam przyjemność Cię poznać.
Tak bardzo żałuję że tak krótko się znałyśmy ale na zawsze pozostaniesz w mojej pamięci,
Z wielkim żalem piszę Ci: Żegnaj Jadziu [*]

Wyrazy współczucia dla bliskich,

AGATA mich

Od: Pt wrz 30, 2011 20:32

Post » Pon maja 07, 2012 20:17 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Przez łzy piszę wspominając jakim Wielkim Człowiekiem była Jadzia.... i na myśl przychodzi mi tylko jedno:
Stowarzyszenie Opieki Nad Zwierzętami "Nadzieja Na Dom" im. Jadwigi Cybulskiej.
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Pon maja 07, 2012 20:19 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Strasznie mi przykro :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon maja 07, 2012 21:23 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

Strasznie nam przykro :cry: :cry: :cry:
Wiesiu, całym sercem jesteśmy z Tobą :cry:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pon maja 07, 2012 21:24 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

Jutro biorę poranny dyżur.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pon maja 07, 2012 21:30 Forum

wolontariusz pisze:Przez łzy piszę wspominając jakim Wielkim Człowiekiem była Jadzia.... i na myśl przychodzi mi tylko jedno:

No kur.....wa ryczymy z Beatka síedzac uchlańe na Mościckiego i jestesmy jak najbardzej za :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon maja 07, 2012 21:36 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

Czy ktos mogłby jutro zabrac Stasię na kontrolę do weta, ma bardzo duzy brzuszek. I nieciekawie to wygląda, a z tego co sie dzisiaj dowiedzieliśmy(jak Marcin dzwonił do dziewczyn) to ona takiego brzuszka nie miała z tego co sie dziewczyny orientuja, osobiście też mi sie nie przypomina zeby tak wygląda jak była z nami na kontroli u naszego weta.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon maja 07, 2012 21:41 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

wolontariusz pisze:Przez łzy piszę wspominając jakim Wielkim Człowiekiem była Jadzia.... i na myśl przychodzi mi tylko jedno:

To bardzo dobry pomysł, Jadzia była, jest i pozostanie częścia Kociej Chatki i Stowarzyszenia........nadal trudno mi uwierzyć, że odeszła :cry:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon maja 07, 2012 21:44 Forum

The Szops pisze:Jutro biorę poranny dyżur.

to super bo juź Beatka się szykowala ale musisz uratowac POLARNENEGO więcej info na telen :)
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon maja 07, 2012 22:32 Re: Forum

Dorota Wojciechowska pisze:

Brak mi słów . Składam wyrazy współczucia bliskim.
Moim zdaniem propozycja dotycząca zmiany nazwy stowarzyszenia jest zasadna.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon maja 07, 2012 23:12 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

"Umarłych wieczność dotąd trwa, dokąd pamięcią im się płaci"
Wisława Szymborska

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pon maja 07, 2012 23:32 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

no cóż dotarłam do domu po wieczornym dyżurze. Na mój apel odpowiedziała Beatka i chwa\la jej za to :ok: bo chyba bym się uchl......ła na amen sama.
Mam info!!!! Niezależnie od pogody spotknie na moim ogródku działkowym w soboę - musimy jakoś odreagować- zintegrować!!!!
więcej szczegułów co i jak w najbliższym czasie :)
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto maja 08, 2012 5:51 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

Kto ze zmotoryzowanych z wiadomych względów zajmie się pozegnaniem dla Jadzi od Kociej Chatki ? Na pogoni koło Almawetu jest super kwiaciarnia na wszelkie okoliczności nawet kształt ułozonych kwiatów mozna zamówić ! Podam telefon sms jeżeli będzie taka decyzja.
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Wto maja 08, 2012 8:31 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

CatAngel pisze:Czy ktos mogłby jutro zabrac Stasię na kontrolę do weta, ma bardzo duzy brzuszek. I nieciekawie to wygląda, a z tego co sie dzisiaj dowiedzieliśmy(jak Marcin dzwonił do dziewczyn) to ona takiego brzuszka nie miała z tego co sie dziewczyny orientuja, osobiście też mi sie nie przypomina zeby tak wygląda jak była z nami na kontroli u naszego weta.

Ja mam dzisiaj dyżur Gosiu ale nie mam samochodu także będzie mi ciężko podjechac do weta, tymbardziej, że do kociarni dostanę się pewnie po 18:00.
Da radę ktoś inny zająć się Stasią?
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

[poprzednia][następna]