Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 07, 2012 20:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Ano tablicy żadnej z ceną tam nie ma.
Tylko z nr. tel.
Niestety mąż mój odmówił udziału w farsie.
A już ja bym pana naprostowała... :D
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pon maja 07, 2012 20:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Bianka 4 pisze:TEN dzień? :ok:
Gosieńko, cały czas o Was myślę i myślę i tylko tyle mogę niestety...

Dzięki, Bianeczko :1luvu: .
Ano ten dzień :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon maja 07, 2012 20:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

johaśka pisze:
vip0 pisze:A my tu gadu- gadu, a ja najważniejszego newsa nie napisałam :oops: .
W piątek, 11 maja, jest wielki dzień dla Michasi! :mrgreen:

chlastanko???

Tak, chlastanko :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon maja 07, 2012 20:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

najszczesliwsza pisze:Ano tablicy żadnej z ceną tam nie ma.
Tylko z nr. tel.
Niestety mąż mój odmówił udziału w farsie.
A już ja bym pana naprostowała... :D

Iiii tam, niech mu skapieje ta posesja, może facet po rozum do głowy pójdzie :? .

vip

Post » Pon maja 07, 2012 20:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Mnie w przyszłym tygodniu czeka chlastanko trzech kotek... jak ja to przeżyję :strach: bo w to, że one przeżyją nie wątpię... :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon maja 07, 2012 20:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

To w nosie z nim, trza mieszkania szukać. Jeśli nie chcesz kupować "Pośredniaka" to ma Filia MBP nr 1 na Bór.

aramis

Od: Sob paź 08, 2011 18:16

Post » Pon maja 07, 2012 20:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Bianka 4 pisze:Mnie w przyszłym tygodniu czeka chlastanko trzech kotek... jak ja to przeżyję :strach: bo w to, że one przeżyją nie wątpię... :roll:

Ja z Zosią koszmar przeżyłam prawdziwy :( ....ale wet też był do d..., więc nawet się nie dziwię :evil: .

vip

Post » Pon maja 07, 2012 20:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:
Bianka 4 pisze:Mnie w przyszłym tygodniu czeka chlastanko trzech kotek... jak ja to przeżyję :strach: bo w to, że one przeżyją nie wątpię... :roll:

Ja z Zosią koszmar przeżyłam prawdziwy :( ....ale wet też był do d..., więc nawet się nie dziwię :evil: .

Wiesz, ja nawet kastrację kocura przeżywam (mam za sobą raptem dwie... :roll: ), a sterylkę kotki odbyłam dopiero jedną.. Zazi biedna była... pewnie ze względu na kaftanik... a teraz trzy na raz 8O ale nie mam innego wyjścia, nie mogą wiecznie jechać na proverze, a też nie mam wolnego czasu, żeby z każdą jeździć osobno... trzeba tydzień urlopu wykorzystać... zwłaszcza, że jedna to przecudna tymczaska i najwyższa pora, żeby do swojego domku pofrunęła.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pon maja 07, 2012 20:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Bianeczko, wiadomo, że sie przeżywa...ja przeżywałam kastracje wszystkich moich kotów cały czas tak samo.
Zostawiałam na zabieg, a potem w domu myślałam, czy sie powiodło, czy nic złego sie nie zadziało, czy sie obudził....
A potem łaziłam za nimi krok w krok, pilnowałam, żeby nie skakali, bo od razu chcieli, chociaz tyłek jeszcze " w iksa ".
Ale Zosia miała spapraną sterylkę i dlatego obie sie umęczyłyśmy :( .

vip

Post » Pon maja 07, 2012 20:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Małgoś pogoń koty, bo któryś schował Ci telefon :evil: :cry:

najszczesliwsza

Post » Pon maja 07, 2012 20:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

najszczesliwsza pisze:Małgoś pogoń koty, bo któryś schował Ci telefon :evil: :cry:

Żaden mi nie schował, jak to nic pilnego, to poczekaj do jutra....spałam godzinę i już zapominam, jak się nazywam :( .
Się właśnie chciałam pożegnać....

vip

Post » Pon maja 07, 2012 21:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:Małgoś pogoń koty, bo któryś schował Ci telefon :evil: :cry:

Żaden mi nie schował, jak to nic pilnego, to poczekaj do jutra....spałam godzinę i już zapominam, jak się nazywam :( .
Się właśnie chciałam pożegnać....

Wyśpij się, dość masz własnych zmartwieć, po co Ci moje smarkanie w słuchawkę...

najszczesliwsza

Post » Pon maja 07, 2012 21:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Wto maja 08, 2012 11:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Miłego, spokojnego dnia Vipkom. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto maja 08, 2012 11:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Obrazek

Gosiu mimo wszystko dobrego dnia.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]