Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie maja 06, 2012 20:55 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

nr.10 za wywoławczą :D
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Nie maja 06, 2012 22:51 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

cytryna pisze:nr.10 za wywoławczą :D

odnotowane :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pon maja 07, 2012 11:12 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

a ja poproszę kostkę z replikami za wyw. i pozdrawiam zapracowanych chłopaków :)

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pon maja 07, 2012 15:54 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon maja 07, 2012 17:47 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

paw pisze:a ja poproszę kostkę z replikami za wyw. i pozdrawiam zapracowanych chłopaków :)

się robi :) Dziękujemy stokrotnie :) Chłopaki zgodnie śpią :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Pon maja 07, 2012 18:06 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

TygRyś, idzie jak burza
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon maja 07, 2012 19:08 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

No własnie Duża pokazała mi, że pieniązki wpływają i jutro idziemy dla niektórych wysyłać paczki, na pocztę, na tą sama spod której jest Czarne Zuo :evil: Może wepchnę go do którejś paczki? :twisted:
TygRyś

Rozliczeniowy post zaktualizowany :)
Duża
Obrazek

urwiniu

Post » Pon maja 07, 2012 19:11 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

my cierpmy na brak facetów,nawet Złego Czarnuszka chętnie przyjmiemy
Gina i Lilka

albo choć jego autograf na książce :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon maja 07, 2012 19:14 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

mamaGiny pisze:my cierpmy na brak facetów,nawet Złego Czarnuszka chętnie przyjmiemy
Gina i Lilka

albo choć jego autograf na książce :)

Nawet nie wiesz ciociu i Lilko jak chetnie bym sie go pozbył, ale Duża mówi, że nikt nie zechce bomby biologicznej w domu,no. A on nie dość, że nerki ma spsute, to ma FIVa i zabić mnie chce normalnie. Ale ja mu sie kiedys odpłacę :evil:

TygRyś
Obrazek

urwiniu

Post » Pon maja 07, 2012 19:19 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

Lilka jest bez oka i nie umie skakać, ma adhd i mnie wkurza codziennie, nie umie mruczeć, tylko piszczy i leje do mojej kuwety, no i dobija do ścian - chętnie ją wymienię
Gina,
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon maja 07, 2012 19:26 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

Bez oka to tylko jednego kota pod pocztą znałem, Prezesa (ma już dom), a tak to u nas tylko bez jajek som chłopaki :evil: A i Duża na piszczadło sie nie zamieni, bo zapomniałem dodać, że Czarne Zuo spiewa niczym tenor, ciąąąągle. Okropnośc, brrrr
TygRyś
Obrazek

urwiniu

Post » Pon maja 07, 2012 19:28 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

TygRysiu, ja tu przyszłam podziękować Tobie i Cioci. :1luvu:
Ta moja Duża to jakas taka niewychowana, że tylko się musze za nią wstydzić. :evil:
I w dodatku powiada, że ktoś kupił podajnik do tabletek, a ona chciała do obsługi Plamka 8O .
Zosia.

No.
Duża mówi, że jestem nieobsłu-gi-wal-ny....czy ona mnie obraża? :?
Plamek.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon maja 07, 2012 19:34 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

Ja Ci mówię Plamek- w Twoim przypadku to wcale nie takie złe. Bo moja to ostatnio jak mnie łapał 3 dni z rzędu i zaklinowała w nogach i wpychała tabletki to już wiedziałem, że nie ma po co uciekać bo to nic nie da :evil: . Wykręcałem się jak mogłem ale i tak mie te tabletki wcisnęła :evil: . Goooooopia, no. Rysiek

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon maja 07, 2012 19:44 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

vip0 pisze:TygRysiu, ja tu przyszłam podziękować Tobie i Cioci. :1luvu:
Ta moja Duża to jakas taka niewychowana, że tylko się musze za nią wstydzić. :evil:
I w dodatku powiada, że ktoś kupił podajnik do tabletek, a ona chciała do obsługi Plamka 8O .
Zosia.

No.
Duża mówi, że jestem nieobsłu-gi-wal-ny....czy ona mnie obraża? :?
Plamek.

Duża obiecała, że jak będzie u weta z Gustownym to popyta o aplikatory :)
TygRyś
Obrazek

urwiniu

Post » Pon maja 07, 2012 19:47 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

To podziękuj swojej Dużej bardzo, TygRysiu :1luvu: .
Plamek uciekł :evil: ...
Zosia.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

[poprzednia][następna]