[/url] Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt Fundacja Stawiamy na Łapy
Aparat mam do bani. A dam pięknie pozuje. Czasem anwet do przesady. Jak ją zastane lężącą i śpiącą to sobie mogę głaskać i przytulać a mruczeniom nie ma końca. Jak biega to trzeba sobie futro złapać
Muszę ją jeszcze zaszczepić i może szukać domku na stałe, bo przeszła test na domowego kota. Przytulaśna, kuwetkowa, zabowowa, wybredna jak kot domowy. Potrafi całą noc biegać z myszami i piłkami. Ponieważ jest kotem niedowidzącym więc muszą być to zabawki z dzwoneczkami. Na moje nieszcz ęście bo budze się słysząc jeszcze dzwoneczki
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; (...) jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam.
Śmietana zaczela sypiac w łóżku. Pakuje się wieczorem zanim dwie pozostałe skumają że czas spać. SZUKAMY DOMKU!!!!!!!!!!!
Dzisiaj zostałam babcią dzieci kotki złapanej w piątek. Nie chceili wysterylizować w sobote do to maminka okocila się dzisiaj. Ma 4 dzieci, niestety same pasztety nie podaly się po niebieskookiej kotce w typie egzotyka(Srebrnej!!!!) Pasztety są w kolorach biało-burym, czarnym i burym.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; (...) jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam.
Ofert nie ma bo ciągle uganiam się za kotami bezdomnymi i nie ma czasu zaszczepic Śmietany. Śmietana rządzi w domu Jest jak ta dziewczynka z kreskówki, co przytulała zwierzaki do granic wytrzymałosci. Tyle, ze moja nie chce przytulac tylko się bawić Szatan mały.
Maluchy są 4; czarna kotka, bura kotka, biało-bura kotka i biało-bury kocurek. Mają się dobrze. Dzisiaj znalazly chrzestnych i mają już imiona: Serniczek, Szarlotka, Ricotta i Miodówka