Moderator: Moderatorzy
milena88 pisze:czy jest możliwa i ile by kosztowała wysyłka obrazu duuuużego ok100/70? masz możliwość wysłać e-przesyłkę?
mogę poprosić o zdjęcie drugiej strony? na jakiej ramce/krośnie jest..grubsze czy taka cienizna? aha wywoławcza więc niema co rezerwować![]()
milena88 pisze:milena88 pisze:czy jest możliwa i ile by kosztowała wysyłka obrazu duuuużego ok100/70? masz możliwość wysłać e-przesyłkę?
mogę poprosić o zdjęcie drugiej strony? na jakiej ramce/krośnie jest..grubsze czy taka cienizna? aha wywoławcza więc niema co rezerwować![]()
edit_f pisze:milena88 pisze:milena88 pisze:czy jest możliwa i ile by kosztowała wysyłka obrazu duuuużego ok100/70? masz możliwość wysłać e-przesyłkę?
eee.. co to e-przesyłka?
mjs pisze:Edyś, może ja Ci fartuszki podrzucę, bo u mnie marazm, a tu się kolejki ustawiają![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości