Tosza pisze:Czy moge prosić osoby, które ogłaszały Pędzelka, Piórka i Klakiera o zdjęcie ogłoszeń?
Widziałam ostatnio ich ogloszenia na Tablica.pl
Też się zdziwiłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:Czy moge prosić osoby, które ogłaszały Pędzelka, Piórka i Klakiera o zdjęcie ogłoszeń?
mahob pisze:Tosza pisze:Czy moge prosić osoby, które ogłaszały Pędzelka, Piórka i Klakiera o zdjęcie ogłoszeń?
Też się zdziwiłam
Tosza pisze:mikela pisze:Tosza pisze:annakreft pisze:(...)
Ania dzwoniła już do mnie też że populacja w szpitaliku powiększyła się o cztery ogony
Rozmnażalnia za pięniądze podatników ( sama się dołozyłam), słowo daję
Mało, że rozmnażalnia, to jeszcze sobie polędwicę na kanapki kupują za pieniądze darczyńców
Trzeba szybko złożyc korektę PITA. Ja jeszcze słyszałam, jak szefowa ( chyba, bo ja z głosami też mam problem) mówiła w radio, że ma u siebie poczatek pseudohodowli -znaczy sie persa bez rodowodu. pewnie sprzedawać na Allegro będzie
Tosza pisze:mikela pisze:Mało, że rozmnażalnia, to jeszcze sobie polędwicę na kanapki kupują za pieniądze darczyńców
Trzeba szybko złożyc korektę PITA. Ja jeszcze słyszałam, jak szefowa ( chyba, bo ja z głosami też mam problem) mówiła w radio, że ma u siebie poczatek pseudohodowli -znaczy sie persa bez rodowodu. pewnie sprzedawać na Allegro będzie
mikela pisze:Tosza pisze:annakreft pisze:Tweety pisze:annakreft pisze:(...)
Ania dzwoniła już do mnie też że populacja w szpitaliku powiększyła się o cztery ogony
Rozmnażalnia za pięniądze podatników ( sama się dołozyłam), słowo daję
Mało, że rozmnażalnia, to jeszcze sobie polędwicę na kanapki kupują za pieniądze darczyńców
Tweety pisze:mikela pisze:Mało, że rozmnażalnia, to jeszcze sobie polędwicę na kanapki kupują za pieniądze darczyńców
najśmieszniejsze, że szefowa, która robiła te zakupy, jest wegetarianką więc na plaster jej ta polędwica, nawet i 12 deko
Tweety pisze:Mamy grancik! nie duży, 2 tys, ale nasz projekt (tzn ostatecznego autorstwa Dominiki, ja podawałam tylko niezbędne dane) zajął pierwsze miejsce i 50 pkt na 55 możliwych! Mamy za to 12 pakietów startowych, po 6 dla kocic i 6 dla kocurków (ciach, szczepienie, odrobaczenie, odpchlenie i czipowanie) i malowanie cat-roomu!
miszelina pisze:milu pisze:annakreft pisze:... przy okazji przypominam w imieniu Miszeliny że jest WAKAT JUTRO RANO i w środę - w środę to chyba nawet cały dzień bo dyżur miała mieć Ania Sz?
Jak coś, mogę wieczorny dyżur w środę wziąć, ale poranne u mnie odpadają
Ania Sz. juz na chodzie. Potwierdziła swój dyzur we środe po południu. I dalsze dyzury tez.
mahob pisze:Tosza pisze:Czy moge prosić osoby, które ogłaszały Pędzelka, Piórka i Klakiera o zdjęcie ogłoszeń?
Też się zdziwiłam
queen_ink pisze:
W tę śr nie mogę, w czw jeszcze nie wiem.
queen_ink pisze:mahob pisze:Tosza pisze:Czy moge prosić osoby, które ogłaszały Pędzelka, Piórka i Klakiera o zdjęcie ogłoszeń?
Też się zdziwiłam
To nie moje.
.........
mahob pisze:queen_ink pisze:mahob pisze:Tosza pisze:Czy moge prosić osoby, które ogłaszały Pędzelka, Piórka i Klakiera o zdjęcie ogłoszeń?
Też się zdziwiłam
To nie moje.
.........
To są te ogłoszenia - http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/nOFh/
użytkownik Anna - ktoś wie czyje to ogłoszenia?
MOjemahob pisze:queen_ink pisze:mahob pisze:Tosza pisze:Czy moge prosić osoby, które ogłaszały Pędzelka, Piórka i Klakiera o zdjęcie ogłoszeń?
Też się zdziwiłam
To nie moje.
.........
To są te ogłoszenia - http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/nOFh/
użytkownik Anna - ktoś wie czyje to ogłoszenia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 262 gości