Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewona1 pisze:mikołaj myśli, bo tam jest problem z internetem, bo nawet telefon tepsy jakiś radiowy, i tylko jedna sieć mobilna ma zasięg. Jak będzie miał czas, to da do reperacji swój stary stacjonarny, i będzie też komputer.
pinokio_ pisze:Tak, w czwartek najprawdopodobniej beda robione testy. Jesli sa zdrowe to zostana zaszczepione.
Ania Rylska przekaze jutro 9 szczepionek kurierowi, ktory przywiezie je do mnie.
Mamrot pisze:pinokio_ pisze:Tak, w czwartek najprawdopodobniej beda robione testy. Jesli sa zdrowe to zostana zaszczepione.
Ania Rylska przekaze jutro 9 szczepionek kurierowi, ktory przywiezie je do mnie.
Irenko! ale na co szczepione? przeciwko bialaczce mozna szczepić dopiero po drugim negatywnym teście! halllooooo!!!
pinokio_ pisze:Mamrot pisze:pinokio_ pisze:Tak, w czwartek najprawdopodobniej beda robione testy. Jesli sa zdrowe to zostana zaszczepione.
Irenko! ale na co szczepione? przeciwko bialaczce mozna szczepić dopiero po drugim negatywnym teście! halllooooo!!!
kazdy mowi co innego, ja juz nic nie wiem. To bedziemy testy powtarzac?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 781 gości