Moderator: Estraven
Byc moze dolaczy do niego Lusia ale
potrzebneJusta&Zwierzaki pisze:Przed chilką dostałam maila takiej treściI co sie z Tosią stało
![]()
Bardzo prosiłabym o odpowiedż czy jest taka możliwość zabrania kotka na próbę.Zaraz wytłumaczę dlaczego.5 miesięcy temu wzięłam z Kociej Hatki w Sosnowcu kotkę Tosię ,jest bardzo żywiołowa i lubi się bawić a ja nie zawsze mam na to czas i ochotę.Gdyby się zaprzyjażnili kocurek zostałby u mnie ale MUSI go zaakceptować moja Tosia.Okna i balkon mam zabezpieczone siatkami. mój telefon 517 404 042 mieszkam w Tychach Pozdrawiam serdecznie.
Dorota Wojciechowska pisze:Dzisiaj domek znalazł Lolek. Po rozmowie i podpisaniu umowy adopcyjnej poszedl w dobre receByc moze dolaczy do niego Lusia ale
![]()
![]()
potrzebne

terenia1 pisze:Proszę o zapisy na przyszły tydzień![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 07.05.-13.05.2012 r.
07.05. pon. rano Beatka wie. brak
08.05. wt. rano brak wie. Teresa
09.05. śr. rano Beatka wie Ewa
10.05. czw.rano brak wie. brak
11.05. piat rano brak wie. Teresa
12.05. sob. brak wie. brak
13.05. niedz. rano Dorotka wie. brak
Iwona11 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Przed chilką dostałam maila takiej treściI co sie z Tosią stało
![]()
Bardzo prosiłabym o odpowiedż czy jest taka możliwość zabrania kotka na próbę.Zaraz wytłumaczę dlaczego.5 miesięcy temu wzięłam z Kociej Hatki w Sosnowcu kotkę Tosię ,jest bardzo żywiołowa i lubi się bawić a ja nie zawsze mam na to czas i ochotę.Gdyby się zaprzyjażnili kocurek zostałby u mnie ale MUSI go zaakceptować moja Tosia.Okna i balkon mam zabezpieczone siatkami. mój telefon 517 404 042 mieszkam w Tychach Pozdrawiam serdecznie.
Może nasz Kolombo albo Orzeszek dogadałby się z Tosią? Te dwa młode kocurki są bardzo towarzyskie i uwielbiają zabawy
Justa&Zwierzaki pisze:Iwona11 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Przed chilką dostałam maila takiej treściI co sie z Tosią stało
![]()
Może nasz Kolombo albo Orzeszek dogadałby się z Tosią? Te dwa młode kocurki są bardzo towarzyskie i uwielbiają zabawy
To proszę zadzwońcie tam bo pani pisała w sprawie 11 mieś tygryskowatego Teodorka który już ma dom a nie mam nic podobnego , same starszeSzkoda by było taki domek puścić .
Iwona11 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Przed chilką dostałam maila takiej treściI co sie z Tosią stało
![]()

Iwona11 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Dzisiaj domek znalazł Lolek. Po rozmowie i podpisaniu umowy adopcyjnej poszedl w dobre receByc moze dolaczy do niego Lusia ale
![]()
![]()
potrzebne
Super wieści
miejmy nadzieję ,że kotuś się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, puszatek, Sylwia0401 i 48 gości