Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 06, 2012 21:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

W oknie albo w drzwiach jest tabliczka z numerem telefonu i informacją.

aramis

Od: Sob paź 08, 2011 18:16

Post » Nie maja 06, 2012 21:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:
alab108 pisze:EEEtam, bo myślę jakie to życie jest paskudne :cry:

Alu...no samo życie, co zrobić :? .

szkoda ,że zawsze biedny obrywa po dupie :evil:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie maja 06, 2012 21:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:A propos krzaczków....wczoraj odwiedził mnie wiadomokto, popyskował troche do Plamka, a jak wyszłam, to oddalił sie godnym krokiem :evil: .

no nie mów że ten bialo rudy cholernik się zjawił 8O
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie maja 06, 2012 21:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

johaśka pisze:
vip0 pisze:A propos krzaczków....wczoraj odwiedził mnie wiadomokto, popyskował troche do Plamka, a jak wyszłam, to oddalił sie godnym krokiem :evil: .

no nie mów że ten bialo rudy cholernik się zjawił 8O

No :evil: .
Zjawia się co jakis czas, i mnie wkurza :evil: .
Ale tyle dobrze, że wiem, że żyje :? .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie maja 06, 2012 21:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

pełnojajeczny jak mniemam po pyskowaniu :twisted:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie maja 06, 2012 21:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

mamaGiny pisze:pełnojajeczny jak mniemam po pyskowaniu :twisted:

A i owszem, jajeczny bardzo :evil: . Chociaz Plamek sobie nie pozwala, żeby mu za bardzo ktoś pyskował :mrgreen: .
No nie ma jak złapać gada...pojawia sie dosłownie zewsząd, z różnych stron przychodzi :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie maja 06, 2012 21:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

właśnie z nim tak jest: nie znasz dnia ani godziny.....
co za łobuz :evil:

spadam cioteczki spać...
jutro na 8 do pracy... czas zakończyć długi weekend ;)
dobranoc :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie maja 06, 2012 21:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Dobrej nocy, Asiu, do jutra! :D

vip

Post » Nie maja 06, 2012 21:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Małgosia ,ja też wiem gdzie to jest....Jeśli nie będziecie tam z Johaśką rano, to daj znać. W drodze na działkę podejdę, rozejrzę się i popytam.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Nie maja 06, 2012 21:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

ilgatto pisze:Małgosia ,ja też wiem gdzie to jest....Jeśli nie będziecie tam z Johaśką rano, to daj znać. W drodze na działkę podejdę, rozejrzę się i popytam.

Cześć, Aneczko :D .
No nie, napewno będziemy, przynajmniej ja, Asia pewnie tez bedzie przejeżdżała....
Ale jakby co, to oczywiście dam znać :ok: .

vip

Post » Nie maja 06, 2012 21:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

To jesteśmy umówione :D
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Nie maja 06, 2012 22:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Dobrze, Aniu, jesteśmy umówione :ok: .

Ciotki moje, ja już sie oddalę, jakby nie patrzeć już niedługo północ....
Wy też może spać idźcie...ponoć rano wszystko wygląda lepiej :mrgreen: .
Tak czy siak życzę Wam dobrej nocy i kolorowych snów :1luvu: .

vip

Post » Pon maja 07, 2012 6:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

dobry :)

to co jest za oknem wcale nie nastawia optymistycznie.....
no ale cóż... czas zakończyć długi weekend i wrócić do rzeczywistości :roll:

Gosiul ja podjadę tam obczaić co i ja.... jak bedzie jakiś nr tel to spiszę.... i będę dzwonić
póki co zbieram się do pracy
miłego dnia :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon maja 07, 2012 6:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Wstałam, umyłam kudły bo sie świeciły jak psu to co powinnien mieć ciachane, zaraz ide na pośredniak sie odchaczyć, podbic ubezpieczenie, załatwic zaświadczenie z 3 m i jeszcze do klubu pracy musze isc pokazać że mam CV nowe zrobione bo jak nie to mnie wykreślą i tak myśle czy najpierw młodego babci podrzucic czy iśc z nim żeby roznósł te bude :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon maja 07, 2012 11:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Cześć, dziewczyny :D .
Ja tylko tak na chwilę, zdać relację.
Otóż pod wskazany domek dotarłam.
Telefon spisalam i jeszcze stamtąd zadzwoniłam do pana.
Okazało się, że właścicielem jest pan, który prowadzi tamtą ciastkarnię, dziewczyny z Cz-wy pewnie będa wiedziały.
Otóż po dłuuugim wstępie, którego nie sposób bylo przerwać, pan oświadczył, że to kilka lat puste stoi, bo nikt nie chce wynająć, ale jak chcę, to mogę sie wrócić i obejrzeć.
Wróciłam, a jakże.
W środku dewastacja kompletna, nie ma nic. Na ścianach grzyb, podłogi zgnite, w łazience nawet kafelki pozrywane.
Nie ma liczników, światła, wody.
Ja tam jestem przyzwyczajona do ciężkich warunków, ale to byla masakra.
Przynajmniej kilka tysiączków trzeba by włożyć.
Ale potem przekonałam się, dlaczego tego domku nikt jeszcze nie wynajął.
Doszliśmy do meritum sprawy. Mianowicie do ceny.
No i pan mnie zastrzelił.
Zapytałam, ile.
Na to pan mi powiada, że " no wie pani, tysiąc przynajmniej to musze wziąć, bo tu i domek, i działka duża....".
Po takim dictum to ja mogłam tylko panu podziękować i pójść sobie.
Jeszcze z szoku nie wyszłam.
Za dużo mniej w zeszłym roku dwa pokoje z kuchnią i łazienką w blokach płaciłam, i to takie, że wchodze i mieszkam.
Czy ludzie już kompletnie zgłupieli?

vip

[poprzednia][następna]