Małe kotki czarny i rudy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 06, 2012 13:05 Małe kotki czarny i rudy

Małe kotki oddam w dobre ręce .
Podkarpackie .

Kattin

Od: Pon lip 06, 2009 19:37

Post » Nie maja 06, 2012 13:44 Re: Małe kotki czarny i rudy

Kattin pisze:Małe kotki oddam w dobre ręce .
Podkarpackie .

a skąd je masz?
Wiesz ,ze tutaj trudno o dom bo wszyscy prawie tymczasujemy.
Jednak by losowi pomóc powinnaś wkleić foty i coś o nich napisać.
A przede wszystkim porobić mega dużo ogłoszeń.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie maja 06, 2012 15:33 Re: Małe kotki czarny i rudy

A także wysterylizować matkę kociąt, za dużo jest kotów szukających domu, co widać choćby po tym forum.
Ogłoszenia na wielu portalach i zdjęcia to podstawa. Bez zdjęć ciężko znaleźć domek.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Nie maja 06, 2012 23:52 Re: Małe kotki czarny i rudy

kasumi pisze:A także wysterylizować matkę kociąt, za dużo jest kotów szukających domu, co widać choćby po tym forum.

popieram- kotka też na tym zyska, będzie zdrowsza, silniejsza (każda ciąża i poród to ogromne obciążenie) i będzie żyła dłużej. W razie potrzeby postaramy się pomóc obniżyć koszt zabiegu.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon maja 07, 2012 9:31 Re: Małe kotki czarny i rudy

ASK@ pisze:a skąd je masz?
Jednak by losowi pomóc powinnaś wkleić foty i coś o nich napisać.

Kotki są u mojej koleżanki ,wspólnie próbujemy znaleźć im dom.
Kotki mają 4 tygodnie , nie mamy pewności co do płci , prawdopodobnie to chłopcy. Zdjęcia wstawię w najbliższym czasie .
VeganGirl85 pisze:
kasumi pisze:A także wysterylizować matkę kociąt, za dużo jest kotów szukających domu, co widać choćby po tym forum.

popieram- kotka też na tym zyska, będzie zdrowsza, silniejsza (każda ciąża i poród to ogromne obciążenie) i będzie żyła dłużej. W razie potrzeby postaramy się pomóc obniżyć koszt zabiegu.

Dziękuję .Kotka jest już bardzo w zaawansowanym wieku i wydaję mi się że sterylizacja nie wchodzi w grę . Hormony chyba też nie .

Kattin

Od: Pon lip 06, 2009 19:37

Post » Pon maja 07, 2012 9:37 Re: Małe kotki czarny i rudy

Kattin pisze:Dziękuję .Kotka jest już bardzo w zaawansowanym wieku i wydaję mi się że sterylizacja nie wchodzi w grę . Hormony chyba też nie .

Kattin skoro kotka może rodzić, to sterylizacja, jak najbardziej wchodzi w grę. Trzeba tylko przed operacją kotkę przebadać.

Sterylizacja może tez dobrze wpłynąć na zdrowie kotki, na przykład uchroni ją przed ropomaciczem. No i nie trzeba będzie znowu kotkom domów szukać.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon maja 07, 2012 21:08 Re: Małe kotki czarny i rudy

Kattin pisze:Dziękuję .Kotka jest już bardzo w zaawansowanym wieku i wydaję mi się że sterylizacja nie wchodzi w grę . Hormony chyba też nie .

Kolejny poród może ją zabić. Warto to koleżance uświadomić. Kastracja czy hormony są znacznie mniejszym obciążeniem dla kotki niż poród i karmienie.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09