Joleczka-w obu uszkach RAK! Prosi o pomoc i dom...czy zdąży?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 06, 2012 22:25 Re: Joleczka-w obu uszkach RAK! Prosi o pomoc i dom...czy zd

Aniki pisze:Co u Joleczki?

niestety od wczoraj zle :(
lewe uszko było napuchniete, dzisiaj wieczorem nie wiem czy zadrapała go czy zrobiła sie przetoka? krew sączy się, jutro jedziemy do weta

trzymajcie kciuki!!!

poza tym apetyt jest ok, zachowuje sie normalnie poza tym, ze okropnie śpiewa!!!
ma rujkę...praktycznie co 2 tygodnie :( i jedzie z przyspiewkami rowno, głownie w nocy...rano sodko zasypia a ja wygladam jak zoombie!
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Pon maja 07, 2012 6:49 Re: Joleczka-w obu uszkach RAK! Prosi o pomoc i dom...czy zd

Trzymam kciuki za Joleczkę :ok: :ok: :ok:
Dlaczego nie jest wysterylizowana?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon maja 07, 2012 7:58 Re: Joleczka-w obu uszkach RAK! Prosi o pomoc i dom...czy zd

nieustannie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon maja 07, 2012 20:15 Re: Joleczka-w obu uszkach RAK! Prosi o pomoc i dom...czy zd

dlaczego nie jest wysterylizowana?
bo nie bede narazac kota ktory ma nowotwor dodatkowa narkoza, podczas operacji nie mozna bylo zrobic rownoczesnie dwoch zabiegow

niestety rokowania sa bardzo złe :(
Obrazek

BUDRYSEK

Post » Wto maja 08, 2012 13:34 Re: Joleczka-w obu uszkach RAK! Prosi o pomoc i dom...czy zd

BUDRYSEK pisze:dlaczego nie jest wysterylizowana?
bo nie bede narazac kota ktory ma nowotwor dodatkowa narkoza, podczas operacji nie mozna bylo zrobic rownoczesnie dwoch zabiegow

kotka jest u Ciebie rok - nowotwór został zdiagnozowany dwa miesiące temu.
nie pytałam dlaczego jej teraz nie wysterylizujesz tylko dlaczego nie zrobiłaś tego wcześniej, kiedy lepiej się czuła.
ruja permanentna ją osłabi i wykończy :(
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto maja 08, 2012 22:49 Re: Joleczka-w obu uszkach RAK! Prosi o pomoc i dom...czy zd

Broszka pisze:
BUDRYSEK pisze:dlaczego nie jest wysterylizowana?

kotka jest u Ciebie rok - nowotwór został zdiagnozowany dwa miesiące temu.
nie pytałam dlaczego jej teraz nie wysterylizujesz tylko dlaczego nie zrobiłaś tego wcześniej, kiedy lepiej się czuła.
ruja permanentna ją osłabi i wykończy :(

od kiedy jest u mnie jest ciagle leczona
pomijam juz fakt, ze kobieta z mopsu ktora pomagala wlascicielowi mowila , ze sama zaplacila za sterylke! wczesniej nie zauwazylam zeby miala ruje, zawsze byla cichutka
jak w koncu zaczela spiewy wetka odradzala sterylizacje z powodu choroby i niskiej masy ciala, uwazalam tak samo
czesta ruja pojawila sie dopiero niedawno, 2 noce pospiewa i przestaje

gdybym babka nie oklamala mnie Joleczka bylaby wysterylizowana zaraz jak do mnie trafila
Obrazek

BUDRYSEK

Post » Nie maja 20, 2012 10:21 Re: Joleczka-w obu uszkach RAK! Prosi o pomoc i dom...czy zd

Jak zdrówko Joleczki?

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Śro lis 07, 2012 23:58 Re: Joleczka-w obu uszkach RAK! Prosi o pomoc i dom...czy zd

Joleczka w miarę :) apetyt poprawił sie, potrafi wciagnac cała saszetkę za jednym zamachem....ale tylko jakis rarytasik, taniochy nie bedzie jadła :)
ale dalej chudzinka z niej straszna :(
Obrazek

BUDRYSEK

[poprzednia]