Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie maja 06, 2012 16:51 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

a ja poproszę nr 16 (podbierak Jaxon) za KT
poproszę dane do przelewu
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Nie maja 06, 2012 17:09 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

merlok pisze:
RatMaga pisze:Przebijam 11 - książkę Dewey na 11 zł i proszę 2 za wywoąłwczą.

Nr 11 za 13 zł

No to 11 na 14 zł :)

RatMaga

Od: Wto maja 03, 2011 18:48

Post » Nie maja 06, 2012 17:20 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

Podrzucę i ja :ok:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie maja 06, 2012 18:19 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

nr 14 aplikator do tabletek i nr 18 dyfuzor do feliway'a w opcji Kup Teraz...bardzo proszę :)
Obrazek

elag.

Od: Pt wrz 16, 2011 19:27

Post » Nie maja 06, 2012 18:33 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

Duża wyszła z psem, wróciła i aż się nie może nadziwić ile tu kupujących :) Dziękujemy bardzo
TygRyś
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Nie maja 06, 2012 18:43 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

urwiniu pisze:Duża wyszła z psem, wróciła i aż się nie może nadziwić ile tu kupujących :) Dziękujemy bardzo
TygRyś

a tych aplikatorów nie masz 2ch bo Ela jest też chętna a już ktos wczesniej zalicytował na KT a jej bardzo by sie przydał.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie maja 06, 2012 18:58 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

ewa_mrau pisze:a ja poproszę nr 16 (podbierak Jaxon) za KT
poproszę dane do przelewu
... mry!

się robi :) Dziękuję pięknie

Karolek(ona) pisze:
urwiniu pisze:Duża wyszła z psem, wróciła i aż się nie może nadziwić ile tu kupujących :) Dziękujemy bardzo
TygRyś

a tych aplikatorów nie masz 2ch bo Ela jest też chętna a już ktos wczesniej zalicytował na KT a jej bardzo by sie przydał.
:1luvu:

niestety nie mam :(

elag. pisze:nr 14 aplikator do tabletek i nr 18 dyfuzor do feliway'a w opcji Kup Teraz...bardzo proszę :)

dyfuzor jest Twój ale aplikator poszedł dużo wcześniej, spróbuję jutro sprawdzić, czy nie uda mi się zdobyć jeszcze jednego i dam znać wieczorem

mamaGiny pisze:nr 12 w KT poproszę

zrobione :) Dziekuję
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Nie maja 06, 2012 18:59 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

wiewiur pisze:Nr 8 (jak żyć z neurotycznym kotem) w opcji kup teraz (przepraszam, cytryna :oops: ).

edit: Tak się śpieszyłam z kupowaniem, że dopiero zobaczyłam aplikator do tabletek. Też biorę w opcji KT.

zaznaczam prw wysyłam :)
Obrazek

urwiniu

Post » Nie maja 06, 2012 19:03 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

To ja może zakończę na razie licytowanie książki nr 11, kupując ją za KT, dobrze :D ?
Na razie, ponieważ książka wróci za jakiś czas na inny bazarek wraz z "kontynuacją" pt "Dziewięć wcieleń kota Deweya". Czytanie zajmie mi trochę czasu, ale osoby chętne na te książki zapewniam, że się pojawią 8) .
Poproszę też Pana wesołego kota nr 3 za KT. Ale nie mogę obiecać, że kiedyś na jakiś bazarek powróci :oops: :oops:

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Nie maja 06, 2012 19:06 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

urwiniu pisze:
elag. pisze:nr 14 aplikator do tabletek i nr 18 dyfuzor do feliway'a w opcji Kup Teraz...bardzo proszę :)

dyfuzor jest Twój ale aplikator poszedł dużo wcześniej, spróbuję jutro sprawdzić, czy nie uda mi się zdobyć jeszcze jednego i dam znać wieczorem

Dziękuję i poproszę o dane do przelewunapisz mi proszę, czy koszty przesyłki mam doliczyć do opłaty za dyfuzor
Obrazek

elag.

Od: Pt wrz 16, 2011 19:27

Post » Nie maja 06, 2012 19:09 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

elag. pisze:
urwiniu pisze:

Dziękuję i poproszę o dane do przelewunapisz mi proszę, czy koszty przesyłki mam doliczyć do opłaty za dyfuzor

Dyfuzor wysyłkę ma gratis, bo leciutki ogromnie :)
Obrazek

urwiniu

Post » Nie maja 06, 2012 19:12 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

mateosia pisze:To ja może zakończę na razie licytowanie książki nr 11, kupując ją za KT, dobrze :D ?
Na razie, ponieważ książka wróci za jakiś czas na inny bazarek wraz z "kontynuacją" pt "Dziewięć wcieleń kota Deweya". Czytanie zajmie mi trochę czasu, ale osoby chętne na te książki zapewniam, że się pojawią 8) .
Poproszę też Pana wesołego kota nr 3 za KT. Ale nie mogę obiecać, że kiedyś na jakiś bazarek powróci :oops: :oops:

Nie mam problemu z przechodnimi fantami :mrgreen: cel się liczy, a moze kiedys znajdą swój dom juz na zawsze? :D
Zaznaczam zatem :)
Obrazek

urwiniu

Post » Nie maja 06, 2012 19:38 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

urwiniu pisze:
mateosia pisze:To ja może zakończę na razie licytowanie książki nr 11, kupując ją za KT, dobrze :D ?

Nie mam problemu z przechodnimi fantami :mrgreen: cel się liczy, a moze kiedys znajdą swój dom juz na zawsze? :D
Zaznaczam zatem :)

Mam nadzieję, że bazarek szybko będzie.

RatMaga

Od: Wto maja 03, 2011 18:48

Post » Nie maja 06, 2012 20:27 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

Poproszę świecznik na tealighty (nr 5) za KT.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Nie maja 06, 2012 20:46 Re: Bazarek koci na pomoc kotom i Dużym. Zapraszamy

ilgatto pisze:Poproszę świecznik na tealighty (nr 5) za KT.

się robi :) Dziękuję bardzo :)
Obrazek

urwiniu

[poprzednia][następna]