początek na tej stronie: viewtopic.php?f=1&t=141606&start=615 ostatni post..
Może komuś?

1. sprzedane - Regata..

2. czarny top, wyszywany metalizowanymi nićmi.. marki TOPSHOP, rozm z metki 42, US 10, raczej jest to 40, cena 10 zlotych..

3. czarno-szara spódnica z klinów, na podszewce, marki per una, rozm 16.. cena 20 złotych.. rezerwacja villemo5

4. długa spódnica na podszewce, w kolorze kawy z duuużym mleczkiem.. dół i nadruk w kolorze kawy.. rozmiar 14, cena 20 złotych.. rezerwacja villemo5

5. czarna spódnica z ogonami, rozmiar mniejszy niż 12.. góra z czegoś w rodzaju jedwabnej żorżety, dół aksamitny..
cena 15 złotych..

6. czarna spódnica redherring, rozm. 14.. dół specjalnie niewykończony.. w ogóle wygląda na nieco sfatygowaną.. cena 8 złotych..

7. Sprzedane - Marcelibu..

8. sprzedane - Regata..

9. marynarka w stylu militarnym, rozmiar 42.. cena 20 złotych.. do kompletu pasek..

10. SPRZEDANE - MariaD..

11. kimonowe giezło w kolorze bordo, rozmiar uniwersalny.. szyte na zamówienie.. cena 10 złotych..
tak wygląda z przodu:

kolor rzeczywisty, taki jak na pierwszej fotce..
12. sprzedane - mokusatsu..

13. brązowa, cienka spódnica principles, rozmiar 16.. koła w kolorze beżowym.. cena 10 złotych.. rezerwacja villemo5

14. brązowa marynarka ze sztruksu, rozmiar 14.. cena 10 złotych..

15. bluzko-żakiet w kolorze nude, wyszywany białą nicią.. rozmiar 12, cena 12 złotych..

16. brązowa, bawełniana tunika new look, rozmiar 16.. (moim zdaniem raczej 12 - 14), cena 8 zlotych.. rezerwacja villemo5

17. Żakiet next, rozmiar 12.. cena 20 złotych..

18. granatowy żakiet w delikatne ciemnoróżowe prążki, marki dorothy perkins rozmiar 12, cena 15 złotych..

19. czarny żakiet Marks&Spencer, rozmiar 12, cena 20 złotych..

20. białokremowy żakiet w granatowe prążki, rozmiar 42, za cenę przesyłki - sama go dostalam w prezencie a potem schudłam i jest za duży..

21. Marynarka w kolorze khaki, rozmiar 40.. cena 10 złotych..

22. cienka bluzka z ozdobnymi nitami i sznurowaniami, rozmiar XL.. cena 8 złotych..

to na razie tyle..
ciąg dalszy nastąpi..

do ceny ciuszkow proszę doliczyć wysyłkę wg. cennika poczty polskiej..
ceny do negocjacji..

zapraszam..

EDIT: zobaczyłam, że miniaturki się nie powiększają.. jeśli ktoś będzie zainteresowany, piszcie - wstawię duże fotki..