Wszystko dobrze
Biegamy na spacerki, poznajemy psy z okolicy, Rico ma już kumpla Misia, Miś jest starszym psem ale Rico nie zważa na to i obskakuje Misia z każdej strony a Misio cierpliwie czeka aż Rico się nacieszy. W ogóle Rico uwielbia inne psy, koty też lubi i biega do wszystkich, które spotka na spacerze, oczywiście koty wcale nie chcą poznać tego wiercącego się stworzenia i uciekają

Wczoraj znowu spotkaliśmy się z jamniorem mojego brata, psy trochę pobiegały ale zdjęć to średnio mi się udało zrobić, bo te psy to takie szybkie są
W tygodniu byliśmy na plaży ale było tak zimno, że szybko się zwinęliśmy, zdjęcia tez jakieś są, jak będę miała więcej czasu to wstawię fotki.
Odwiedzamy z Rico naszą sąsiadkę, odwozimy Tymka do szkoły, bo chciałabym żeby Rico był towarzyskim psem, więc zapewniam mu duzo kontaktu z innymi ludźmi. Już jest ulubieńcem kilku moich sąsiadów, wychowawczyni Tymka, mojej mamy, no i oczywiście moim i TŻ
Rico z moimi kotami żyje już w dość dobrej komitywie, koty jedynie trochę na niego narzekają jak jest za bardzo upierdliwy

ale też koty go prowokują do zabawy i zaczynają biegać a on wtedy za nimi, no i jest zabawa

mamy wesoło.