Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 05, 2012 20:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Ale z Was warioty! :ryk: :ryk: :ryk:

To się już nie martwcie....przecież obiecałam, że zrobię, co się da, i nawet jeszcze więcej.
Gdybym była sama, to insza inszość, ale nie jestem :( .
Ale wiecie, z takich sytuacji to człowiek głupieje, i to poważnie.
W jakimś kretyńskim przypływie desperacji usiłowałam sie dowiedzieć, jakie szanse miałyby moje dziewczyny jako sieroty :oops: .
No ja wiem, głupie to było, ale nie przeczę, że myślałam :oops: .
Na szczęście niedługo :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob maja 05, 2012 20:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Gosiu jestem.....czytam....myślę..... :( :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob maja 05, 2012 20:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

kocurzyca41 pisze:Gosiu jestem.....czytam....myślę..... :( :(

Reniusia, nie myśl...to ja mam myśleć, i myślę :ok: .
Odpoczęłaś troszkę?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob maja 05, 2012 20:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:(...)
W jakimś kretyńskim przypływie desperacji usiłowałam sie dowiedzieć, jakie szanse miałyby moje dziewczyny jako sieroty :oops: .
(...)

Wpierdol masz pasem na gołe dupsko!
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Sob maja 05, 2012 20:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:W jakimś kretyńskim przypływie desperacji usiłowałam sie dowiedzieć, jakie szanse miałyby moje dziewczyny jako sieroty :oops: .
No ja wiem, głupie to było, ale nie przeczę, że myślałam :oops: .
Na szczęście niedługo :mrgreen: .

jesoooooo 8O oszaleję z tobą......
chyba bedę sprawdzać co pół godziny czy żyjesz....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob maja 05, 2012 20:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:Gosiu jestem.....czytam....myślę..... :( :(

Reniusia, nie myśl...to ja mam myśleć, i myślę :ok: .
Odpoczęłaś troszkę?

Odpoczęłam...na ile się dało.Może coś do nie najniemądrzejszego łba mi wpadnie....Takie kolektywne myślenie ma większe szanse.... :mrgreen:
Agata ma rację ...za Twoje myślenie to porządny wpiernicz się należy. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob maja 05, 2012 20:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:(...)
(...)

Wpierdol masz pasem na gołe dupsko!

A kto by Ci ręce rozbujał, kurdupelku? 8O

Oj, dziewczyny, no czasem tak sie myśli tylko przecież...nic paskudnego nie zamierzam, mam za duże poczucie obowiązku.
I mimo wszystko chyba jeszcze sporo chęci do życia, niezależnie od sytuacji.

vip

Post » Sob maja 05, 2012 20:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

najszczesliwsza pisze:Wpierdol masz pasem na gołe dupsko!

no wiesz.... nie dość że Gosia taka chuda to ty ją chcesz bić.......
szkoda jej tyłka.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob maja 05, 2012 20:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

johaśka pisze:
najszczesliwsza pisze:Wpierdol masz pasem na gołe dupsko!

no wiesz.... nie dość że Gosia taka chuda to ty ją chcesz bić.......
szkoda jej tyłka.....

Chyba tego czegoś, co jest w miejscu, gdzie powinien być tyłek! :ryk:

vip

Post » Sob maja 05, 2012 20:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:Chyba tego czegoś, co jest w miejscu, gdzie powinien być tyłek! :ryk:

nazwijmy to.... końcem plecow ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob maja 05, 2012 21:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Gosiu-podczytuję, bedę też myślała a na razie tylko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob maja 05, 2012 21:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Gosik, nie strasz, prawie mi serce stanęło...
Raczej niewiele mogę, ale wierz mi, że myślę o Tobie, i gdyby coś, to będę pisać...

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Sob maja 05, 2012 21:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

ula-misia pisze:Gosiu-podczytuję, bedę też myślała a na razie tylko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I za to też bardzo dziękuję! :1luvu:

vip

Post » Sob maja 05, 2012 21:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

rapsodia82 pisze:Gosik, nie strasz, prawie mi serce stanęło...
Raczej niewiele mogę, ale wierz mi, że myślę o Tobie, i gdyby coś, to będę pisać...

Wiem, Martusiu...i dziękuję :1luvu: .

vip

Post » Sob maja 05, 2012 21:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Dziewczyny, ja się na razie odmelduję, bo mi sie woda na mycie już prawie zagotowała :ryk: .
Jak nie będzie bardzo późno, to jeszcze dziś wejdę na forum, posiedzieć tu z Wami, spać i tak nie bardzo mogę.
A jak nie, to pooglądam horror i przywitam sie rano.
Przepraszam, że nie zdążyłam odwiedzić wszystkich zaprzyjaźnionych wątków, rano napewno nadrobię :ok: :oops: .

vip

[poprzednia][następna]