Moderator: Moderatorzy
Pako pisze:NITKA/KARINKA pisze:Pako pisze:dzikus pisze:start
Cudownie![]()
Licytujemy do 1. maja do godz. 15
Godzina 15-ta jakiego czasu?
Wg czasu letniego dzikus rozpoczęła licytację o 15:42
15 czasu - rzeczywistego? czyli chyba właśnie letniegoJa mam na forum godzinę później, u mnie będzie 14.00, a tak naprawdę 15
NITKA/KARINKA pisze:60
NITKA/KARINKA pisze:Może tak :
Ja kwota 60,oo + koszty wysyłki na konto Beneficjenta.
Ty 60 - koszty wysyłki.
Boo pisze:Bardzo przepraszam, że dopiero teraz ale staramy się z Małżem korzystać z wolnego
Obie wpłaty, z nadwyżką, oczywiście dotarły na Opolskie Kocie KontoOgromnie dziękujemy za pomoc! Te pieniążki będą wykorzystane na zakup dwóch paczek karmy Taste of the Wild 2 x 6,8kg na zooplusie za 199zł minus jakieś tam rabaciki procentowe. Jedna paczka pojedzie prosto do schroniska, drugą zawieziemy do naszej kochanej Wet, która opiekuje się miniaturowym Bakim z krzywicą, po-gronkowcowym Mundkiem z chronicznym wyciekiem z nosa i przeżartą przegrodą w nosie a ostatnio dziadziem Gargamelem, nastoletnim kotem z opolskich działek. Pani Wet zawsze też kastruje nam wszystko o co poprosimy i do zabiegu się nadaje. Mamy wobec niej ogromny dług wdzięczności i jak tylko możemy staramy się wspierać karmą koty, także lecznicowe i nie-adopcyjne, Pani Wet.
NITKA/KARINKA pisze:Legowisko własnie dotarło.
Bardzo dziękuję za błyskawiczną wysyłkę.![]()
Wieczorem kotki wypróbują .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości