PAPUGA- siedzi na ludzkim ramieniu- We własnym już domku :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 02, 2012 9:37 Re: PAPUGA- siedzi na ludzkim ramieniu- We własnym już domk

Super :ok:
Quot capita, tot sententiae

Le Tigre

Od: Sob gru 03, 2011 12:37

Post » Śro maja 02, 2012 12:40 Re: PAPUGA- siedzi na ludzkim ramieniu- We własnym już domk

Szybko Ci ta papuga odleciała. :lol:
A jakie fajne siostrzyczki. :D :D :D

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Pt maja 04, 2012 18:53 Re: PAPUGA- siedzi na ludzkim ramieniu- We własnym już domk

Hej,

Tu dom Pelaskowo-Papuziowy:)

jak widac było na zdjęciach, Kicia zadomowiła sie dosyc szybko, na powitanie Pelaska wskoczyła jej pare razy na plecy i od tego czasu Papuga nie wskakuje na nasze 8O

Papuga stała sie nielotem ale nadal jest megaprzytulem i niesamowicie statecznym, powaznym kociem:)

Obie są cuudne, kochane, i tak fajnie razem juz śpią, bawią się i szaleją po całym domu, czasami jest to istny tajfun na schodach czy tez w kuchni- nauczyły nas porzadku i sprzatania po sobie bo jak nie.....to szklanka na podłodze, zupa na ścianie:) sa przekochane.

Dzisiaj Papuzia poznała Piesę rodzinna Babciową i okazała psinie całe swoje Kocice serduszko a Psina odwzajemniając sie polizała Papuzie i razem przytulały sie i przytulały, wiec czekamy teraz spokojnie na psinke:)

Bardzo dziękujemy i za Papuzie i za przemiły kontakt i za wstawienie zdjęć, na mojej wsi jest duzo pola ale nie zawsze zasięg internetowy wiec czasami moje pisanie jest mooocno utrudnione:)
postaram sie jednak załozyc dziewczynom watek i miejsce na zdjecia :)

anulalula

Od: Sob mar 24, 2012 7:53

Post » Pt maja 04, 2012 20:46 Re: PAPUGA- siedzi na ludzkim ramieniu- We własnym już domk

Witaj w wątku :) :)
Cieszę się, że wszystko się dobrze układa :)
Co do miłości Papugi do psów- to moją Bronkę też kochała najbardziej na świecie od pierwszego spojrzenia. Pies jest więc niezbędny :) :)
Ucałowania dla Was wszystkich (ludzi i kociów) :*

Jeszcze jedno, wczorajsze zdjęcie od Anuliluli:

Obrazek
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Nie maja 20, 2012 16:43 Re: PAPUGA- siedzi na ludzkim ramieniu- We własnym już domk

Obrazek

:D :D :D
Obrazek

kordonia

Post » Nie maja 20, 2012 19:50 Re: PAPUGA- siedzi na ludzkim ramieniu- We własnym już domk

Papużki-nierozłączki! :D

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Nie maja 20, 2012 20:59 Re: PAPUGA- siedzi na ludzkim ramieniu- We własnym już domk

Ale cudne zdjęcie :)
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Nie maja 20, 2012 21:40 Re: PAPUGA- siedzi na ludzkim ramieniu- We własnym już domk

kordonia pisze:Obrazek

:D :D :D

Ładną Pelaśkę przygotowałam dla Papugi, prawda? :D 8)
Zdjęcie cudne, widać, że dobrze im razem w Tym Domu. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon maja 21, 2012 10:25 Re: PAPUGA- siedzi na ludzkim ramieniu- We własnym już domk

We dwie faktycznie bardzo sie polubiły, razem sie bawią, razem jedza, razem śpią, Papuga to taki kot Bonifacy- powazna, i bardziej stonowana co nie przeszkadza jej we wspolnych gonitwach po domu( najlepiej o 4 nad ranem, biegną po schodach jak tzw.stado pędzących imadeł:), Pelasia to zaś Filemon- potrafi sie byle czego przestraszyć i zrobic z ogona wiewiórę, jest taka bardziej zaczepna i roztrzepana. Jak nie ma jednej druga za chwile idzie szukac towarzyszki, spac z nami nie chcą, wolą spac razem ze sobą, dodatkowo Papuga straszliwie wrecz probuje wyjsc na dwór, bardzo ja ciągnie na druga strone szybki, musimy coś w tym kierunku pomyśleć, bo widać, ze bardzo, ale to bardzo pochodziłaby po trawce, Pelasia takowych zapędów nie ma.

anulalula

Od: Sob mar 24, 2012 7:53

Post » Czw lis 01, 2012 9:30 Re: PAPUGA- siedzi na ludzkim ramieniu- We własnym już domk

Papuga i Pelasia mają nową siostrzyczkę :)
Właśnie dostałam zdjęcia od Anuliluli :)

Obrazek

Obrazek
Obrazek

kordonia

[poprzednia]