agul-la pisze:czyli tak, jesli wqrw na mordce jest oznaką , którejś rasy, to kluska jest mega rasowa
Jak najbardziej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:czyli tak, jesli wqrw na mordce jest oznaką , którejś rasy, to kluska jest mega rasowa
ruda32 pisze:może nie widać ale Pixi rodzinka to a la' norwegi z działek
wszystkie długowłose ,grube łapki,krótki pysio a Pixi ciut inna
shira3 pisze:ruda32 pisze:może nie widać ale Pixi rodzinka to a la' norwegi z działek
wszystkie długowłose ,grube łapki,krótki pysio a Pixi ciut inna
Czyli i Pysi rodzinka po genach
shira3 pisze:Nom
Z Pysią dwójka rodzeństwa młodszego była wyłapana, ale chyba chlopaki - rudaski. Kiedy trafiła tam Pixi?
Neigh pisze:Dt ten sam - ale rzut kotów nie ten. Chociaż odławiane w tej samej okolicy.........nooo niemal:-)
Shira powinna wziąć Stanisława. Też "norweg" i też upchniety u Małgosi na dt. Też cudny. Tyle że w przeciwieństwie do Pyśki jest całkowicie charakterowo powalający. A Shira nie chce.
A ja nie chce, żeby Stasiek szedł do zwykłych ludzi, bo to jeden z najfajniejszych kotów jakie w życiu swem spotkałam........
Shira NIC nie znalazłam:-)!!!!!!!!!
Neigh pisze:Tak czy siak nigdy w życiu nie zapomnę tej łapanki........
Pojechałam zawieźć klatkę łapkę, nauczyć Panią obsługi......rozejrzeć się.......W ciągu 20 min miałam 3 koty. I do końca moich dni nie zapomnę jak się Pyśka objawiła. I ja do Pani, że trzeba odgonić, bo złapiemy czyjegoś kota........a Pani nam, ze to bezdomniak. Starsza siostra tych odławianych. I moją i Małgosi minę. Jakieś 5 - 10 sec trwała decyzja ZABIERAMY. No bo jak zostawić kota tak powalającej urody?!?
Wysterylizowana, oznakowana, wypuszczona. Kto na Miau dopuścił do jej wypuszczenia. Nie wiem.
Pani nam ja złapała......była wycofana, ale nie dzika.
Jedno z kociąt ( mam kontakt ) Michaśka niejaka wyrosła na przepiękną kotkę........ale brzydszą od Pyśki:-) Michaśka to była moja osobista podopieczna.......
shira3 pisze:To racjaNajważniejszy jest i tak jej słodki charakter
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 123 gości