ok, niech Ci bedzie <foch> jak Ci tak zalezy, to pasuje a chcialam sobie sprawic drobny upominek na imieniny ktore wypadaja za ok.2 tyg, choc i tak nie obchodze imienin...
Basiu, wpłacam za brelok 3d 15 zł, na ew. wysyłkę. Chyba, że znajdziesz inny sposób na dostawę, to pieniążki zostaną dla kotów. Od 7V nie mam dostępu do internetu, ok. 2 tyg.Tylko telefon
Wszystkich licytujących bardzo proszę o cierpliwość MIKUŚ 05.05 trafiła do szpitala.Dziś jest operowana.Ja mogę wysłać namiary na przelew ale i tak będziecie musieli zaczekać na przesyłkę do momentu aż Basia wyjdzie ze szpitala. Bardzo wszystkich przepraszam za komplikacje ,niestety życie czasami pisze zaskakujące scenariusze
Wszystkie fanty wczoraj poleciały pocztą polską. Mam nadzieję że do wszystkich wszystko dotrze. Przepraszam za tak długi czas oczekiwania. Wiem że Elape już dostała dzisiaj paczuszkę.
Fanty dla ekipy kocioprzystaniowej czynnie działających są na kiciarni, tzn. Ilka, Hidi, Iwoo1, Bona44, Wiiwii.... Jeżelik kogoś pominęłam to i tak fanty wiszą w kopercie i czekają na odbiór osobisty. Pieniążki wrzucamy do koperty.