WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 04, 2012 8:39 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Kochani.Zrobiłam przecenę.Może Ktoś będzie miał ochotę nabyć dobry kosmetyk za nieduże pieniądze.Zapraszam.

viewtopic.php?f=20&t=141354&start=45
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt maja 04, 2012 8:42 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Nadal szukamy Dobrych Duszków które Pomogą nam w zakupie suchej karmy.Bardzo jej potrzebujemy.

iza71koty

Post » Pt maja 04, 2012 9:31 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

skarbonka pisze:
skarbonka pisze:Kochani może ktoś nas wspomóc zamawiając suchą karmę lub dokładając grosik do niej :oops:
bardzo prosimy, o wsparcie gdyż jesteśmy już bez suchego jedzonka.. :catmilk:

:arrow: http://allegro.pl/show_item.php?item=2288331663

Kochani taizu zrobiła nam niespodziankę i wpłaciła 100zł na zakup suchej karmy :catmilk:
dziękujemy Kochana z całego serca :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dziękujemy pięknie Meganie wpłynęło od niej 50zł na suchą karmę :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt maja 04, 2012 10:33 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:Idziesz na bazarek po linku lub bezpośrednio.Klikasz odpowiedz.Piszesz co kupujesz i Ania Ci wysyła pw z numerem konta do wpłaty na karmę.Tunel jest Twój a Ty nam znaczy mi lub Ani dajesz Swoje dane na pw do wysyłki.Jak Ania odnotuje wpłate to ja wysyłam Ci towar. :D

Już poprosiłam o tunel i nr konta na który przeleję pieniążki :D
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Pt maja 04, 2012 10:41 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

bodzia_56 pisze:
iza71koty pisze:Idziesz na bazarek po linku lub bezpośrednio.Klikasz odpowiedz.Piszesz co kupujesz i Ania Ci wysyła pw z numerem konta do wpłaty na karmę.Tunel jest Twój a Ty nam znaczy mi lub Ani dajesz Swoje dane na pw do wysyłki.Jak Ania odnotuje wpłate to ja wysyłam Ci towar. :D

Już poprosiłam o tunel i nr konta na który przeleję pieniążki :D

Dziękuję Kochana. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Bardzo się ciesze. :D Ania potem do Ciebie wyśle.

Mamy już kolejny woreczek. :1luvu: Na ta chwilkę mamy pieniażków od Taizu :1luvu: i Megany :1luvu: na zrealizowanie naszego pierwszego zamówienia z Krakvetu.Dojdzie jeszcze wpłata od Oli :1luvu: i wpłaty z bazarku kocio - psiego. :1luvu: Może jakoś uda sie uzbierać na kolejne dwa woreczki.Będziemy dalej mysleć.Brak suchego to klęska.

iza71koty

Post » Pt maja 04, 2012 10:51 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Oj to super :D :ok:
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Pt maja 04, 2012 11:47 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

:ok: :ok: :ok: super, że jest perspektywa :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt maja 04, 2012 18:35 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Obym sie myliła ale moim zdaniem Andzia ma nowotwór.Dotykałam tego dzisiaj.Jest duze , dosć rozległe, twarde i na listwie mlekowej.Moje dwie wysterylizowane domowe kotki tak miały.Magda i Babcia.Ale one wczesniej na wolności rodziły.Andzia jest młodziutka.Nie rodziła.Miała w ub.roku sterylke aborcyjna.Zniosła dobrze zabieg i wszystko idealnie sie wygoiło.

Nie mam w zwyczaju głaskać kotów po brzuchach.One zreszta nie przepadaja za tym.Pisze o dziczkach.Byc moze dlatego to umknęło mojej uwadze.Na oko nie jest widoczne.Andzie głaszcze owszem ale zwykle po grzbiecie tak jak inne kotki które mi na to pozwalaja.ta sprawa musiała zaczać sie juz z poł roku wczesniej.Guz jest duzy.I nie sądze aby było to po ugryzieniu.Zawiozę ja do Lekarki aby ja obejrzała jak tylko Maz będzie juz osiągalny.

Kupiłam dzisiaj specjalnie dla niej dwa rodzaje pasztecików w Rossmanie.W tym danie z owocami morza i troche lepszej suchej karmy.Tylko ona ją dostała.Ona byle jakiej suchej nie ruszy.Zjadła ze smakiem po pół opakowania z kazdego i troche pochrupała.Podałam jej Unidox ale chyba niepotrzebnie.....

iza71koty

Post » Pt maja 04, 2012 18:37 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Gwiazdeczka zwymiotowała dzisiaj dwa razy.Jak wróce w nocy dam jej rozdrobnionych watróbek z dorsza ,bo dla niej kupilam.Ale nie zbyt dużo.Ona musi jeść w malutkich porcjach.

iza71koty

Post » Pt maja 04, 2012 18:42 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Dla siebie tez kupiłam watróbkę.Kaczą bo chciałam spróbować.Zwykle kupuję drobiowa .Podobno jest dobra na anemię a ja ją u siebie podejrzewam.Wróciłam z karmienia.Fruzia na stole.Watróbka na podłodze.Rozrzucona jak konfetii.Zeby chociaz zjedzona.Rozwalona jak diabli na czystym wypranym dywaniku.Fruzia wystawia język i patrzy.Zdolne mam koty nie ma co.Tylko Fruzia potrafi odkrywac pokrywki.Zapomniałam o tym.Usmażyłam i wyszłam.Chciałam sobie to potem podgrzać na kolację.W nocy jestem po powrocie zbyt zmęczona żeby brac sie za gotowanie.Tym razem zapomniałam schowac do piekarnika.

Muszę lecieć dalej.

iza71koty

Post » Pt maja 04, 2012 19:56 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:Dla siebie tez kupiłam watróbkę.Kaczą bo chciałam spróbować.Zwykle kupuję drobiowa .Podobno jest dobra na anemię a ja ją u siebie podejrzewam.Wróciłam z karmienia.Fruzia na stole.Watróbka na podłodze.Rozrzucona jak konfetii.Zeby chociaz zjedzona.Rozwalona jak diabli na czystym wypranym dywaniku.Fruzia wystawia język i patrzy.Zdolne mam koty nie ma co.Tylko Fruzia potrafi odkrywac pokrywki.Zapomniałam o tym.Usmażyłam i wyszłam.Chciałam sobie to potem podgrzać na kolację.W nocy jestem po powrocie zbyt zmęczona żeby brac sie za gotowanie.Tym razem zapomniałam schowac do piekarnika.

Muszę lecieć dalej.

ściskam mocno Izuniu :1luvu: :1luvu:
Ciebie Gwiazdeczkę, Andzię no i łobuziarę Fruzię :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt maja 04, 2012 20:09 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Ode mnie powinien przelew przyjść jutro, bo wczoraj święto i pewnie dopiero zaksięgowali dziś :)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt maja 04, 2012 21:21 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

zaznaczam i czytam (a narobilo się kilka stron zaleglosci)

ode mnie przelwe tez dzis byc u Ceibie powinien dla Ninki :)

3maj sie Izula :)
7ksiezyc

Post » Pt maja 04, 2012 21:45 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

kilka dni mnie nie bylo a tu same nowe problemy :(
Ja na razie pomoc finansowo nie moge, dopiero kolo polowy miesiaca bede miala jakis manewr finansowy... :(
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Sob maja 05, 2012 10:59 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

skarbonka pisze:
skarbonka pisze:
skarbonka pisze:Kochani może ktoś nas wspomóc zamawiając suchą karmę lub dokładając grosik do niej :oops:
bardzo prosimy, o wsparcie gdyż jesteśmy już bez suchego jedzonka.. :catmilk:

:arrow: http://allegro.pl/show_item.php?item=2288331663

Kochani taizu zrobiła nam niespodziankę i wpłaciła 100zł na zakup suchej karmy :catmilk:
dziękujemy Kochana z całego serca :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dziękujemy pięknie Meganie wpłynęło od niej 50zł na suchą karmę :1luvu:

pięknie dziękujemy Afatimie, która wpłaciła nam 50zł na karmę :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

[poprzednia][następna]