Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Anna61 pisze:Abba to śliczna dziewczynka, taka misiowata.
Fakt,przyznam sie "nie chwalac',ze bardzo przytyła i ....zaczeła szukac ze mna kontaktu...ładuje sie do mnie do łózka(jak jestem w nim to kładzie się do koszyczka,ale jak mnie nie ma to sobie lezy normalnie "rozwalona')No,zeby jeszcze "dzikiego ducha"sie pozbyła to byłoby super
To tak samo jak kolega schroniskowy Wituś, też uwielbia się miziać, ale nadal dzikusek, czasami zapominam, że przy nim muszę w zwolnionym tempie się poruszać. Wątpię aby to się jakoś strategicznie zmieniło, skoro 8 lat go nie zmieniło a rok u mnie, to już chyba ma taką naturę i stare nawyki ''które mu weszły w krew''.
Niech sobie będzie jaki jest, byle białaczka się nie uaktywniła.To kochany kotek, taki bebiś.
BOZENAZWISNIEWA pisze:MAM ZAKLEPANE KUWETKI DWIE....OD Anna 61
puszatek pisze:przegapiłam tyle cudnych fotekale ze mnie jełopek ale już nadrobiłam
puszatek pisze:przegapiłam tyle cudnych fotekale ze mnie jełopek ale już nadrobiłam
BOZENAZWISNIEWA pisze:puszatek pisze:przegapiłam tyle cudnych fotekale ze mnie jełopek ale już nadrobiłam
ŁOJ TAM PRZEGAPIŁAŚ....ja to strasznie wyszłam rano po nieprzespanej nocy,ale sie umordowałam,co widać.Innego zdjęcia nie dałam rady z bliska zrobic,bo Rumcajs jak mnie widzi to od razu do mnie sie klei,więc trzeba było go mocno posciskać....![]()
ale sie dzisiaj "umordowałam'....Mój synek tak dzielnie pomaga mamusi podawac zastrzyki i tabletki,ze niejedna ciotka by sie zawstydziła odwagi małego![]()
Tabletke Korneli to 7 cud swiata jest..tak gryzie i kopie łezłapka,ze sama za cholerke bym jej nie obsłuzyła.A tu Łukaszek trzyma nogi,matka głowe i hopsa
puszatek pisze:jaki dzielny pomocnik![]()
obsługa futer to ciężka praca
![]()
odrobaczenie prawie całego stadka zajęło mi ponad dwie godziny
Angalia pisze:A Dune to robi za prezent w koszykuPieknie wyglada
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Lucky13 i 75 gości