zaneta22 pisze:Edit: Duza ma 100 minut opoznienia. Ale zapoznalam studentow z wymiany z Istambułu wiec jest wesolo
Edit: 170 minut.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zaneta22 pisze:Edit: Duza ma 100 minut opoznienia. Ale zapoznalam studentow z wymiany z Istambułu wiec jest wesolo
Edit: 170 minut.
Kociara82 pisze:Ela, to juz zakrawa na trollingznasz mnie tylko i wylacznie z forum, wiec jakim prawem mnie oceniasz?
o cholerka, to jest kolosalne opoznienie![]()
![]()
![]()
mam nadzieje, ze uda ci sie bezpiecznie dotrzec do domu
zaneta22 pisze:Jeszcze nie raz Juste odwiedze, tylko kyrie elejson, nie w swieto, bo pociagiem w swieto to wiecej spedzilam w pieprzonym IC niz na mizianiu kociakow. A na razie jak dostane ta dostawe to poleci do Justy paczuszkai pieniazki, ale po 10.
Widzialam czego jej trzeba i juz mam z tylu glowy plan pomocy.Czekam na wyniki Maniusia i jesli bedzie - to srobuje go dokocic Morfeuszem. Nie wiem czy sie na to zgodzi, ale bedziemy probowac, bo jak zobaczylam Morfiego to az mi serce zabolalo. Jest piekny i miziak i taki jak Manius i smutny siedzi sam.
Jak mi sie nie uda go wziac to powalcze ze znajomym prawnikiem z Trojmiasta, on kocha koty (ma dwa) miziaki i zobaczymy, moze cos wskoram.Moze on jakies kontakty ruszy. Jutro porobie zdjecia na bazarek i sprobuje zeobic.
Trzymaj sie Justynko! Jestes wspaniala osoba i wesprzemy Cie jak umiemy. :*
zaneta22 pisze:Czekam na wyniki Maniusia i jesli bedzie - to srobuje go dokocic Morfeuszem. Nie wiem czy sie na to zgodzi, ale bedziemy probowac, bo jak zobaczylam Morfiego to az mi serce zabolalo. Jest piekny i miziak i taki jak Manius i smutny siedzi sam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości