w ręcach mamy
a w sercu na złość i na przekór losowi..........MAJ 
cupaj sobie, tu wesolo.....
Moderator: Estraven
a w sercu na złość i na przekór losowi..........MAJ 
vailet pisze:puszatek pisze:Wiola, wyluzuj...co oczy nie widzą to sercu nie żal, widzisz ile my z Lidką smakujemy![]()
![]()
jedno mu nie zaszkodzi
JednoTyle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6 wypije znam go.Jak nie ma kontroli i ma okazję.Muszę od niego sąsiada odganiać bo go naciągać chce.Mówię "my nie pijemy alkoholu"ale on mówi "no to piwo"i ręce mi opadają.Po 6 piwach będzie leżał jak świnia i chrapał
Koszt siostry,ale nie o to chodzi.Ona umie pić,on nie.Ona mu stawiała i tak się zaczęło że polubił.
i zgodzę się ze
to nie alkohol
.Chrapie może ma przerośnięty migdał
puszatek pisze:Wiolu, Lidka ma rację...to mądra dziewczyna![]()
w ręcach mamya w sercu na złość i na przekór losowi..........MAJ
cupaj sobie, tu wesolo.....
bo już się kończy to rozkaz , nie umiesz pić obudzisz się z bólem głowy złapiesz za
i znów zaśniesz .Nie obejrzysz się jak twój wróci
.Pusiu ty pijaku ale cię wyszkoliłam

ruda32 pisze:ewexoxo pisze:przycupnę sobie jeśli można
To i Moris zawita
witaj i za
chwytaj

lidka02 pisze:ruda32 pisze:ewexoxo pisze:przycupnę sobie jeśli można
To i Moris zawita
Następna pijaczka zajrzaławitaj i za
chwytaj

puszatek pisze:nauka czyni mistrza...dziś pijemy zdrowie kamari

ewexoxo pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:ewexoxo pisze:przycupnę sobie jeśli można
To i Moris zawita
Następna pijaczka zajrzaławitaj i za
chwytaj
właśnie popijam wińsko i uśmiałam się po tym poście a biedny TZ nie łapie
oni nigdy nie kumają chyba że mówisz masz na
to by cię wtedy na ręcach nosili
jaki to był dla mnie dzień okropny miałam się odchudzać ale mój przyniósł
i mówi masz dresy

puszatek pisze:masz dresy, to też wyjściowy ciuszek...na działkę, co się będziesz odchudzać.....
puszatek pisze:masz dresy, to też wyjściowy ciuszek...na działkę, co się będziesz odchudzać.....
.Ach lubię kuleczki
ewexoxo pisze:puszatek pisze:masz dresy, to też wyjściowy ciuszek...na działkę, co się będziesz odchudzać.....
tylko później tak jak u mnie - cały czas słyszę jaka to ja piękna jestem, ja TZowi na to że on ślepy, nie-obiektywny
a jak ważyłam 15kg mniej to dopiero wtedy usłyszałam jaka to ze mnie pyza byłaa teraz ważę znowu 15kg więcej i znowu jestem piękna

lidka02 pisze:ewexoxo pisze:puszatek pisze:masz dresy, to też wyjściowy ciuszek...na działkę, co się będziesz odchudzać.....
tylko później tak jak u mnie - cały czas słyszę jaka to ja piękna jestem, ja TZowi na to że on ślepy, nie-obiektywny
a jak ważyłam 15kg mniej to dopiero wtedy usłyszałam jaka to ze mnie pyza byłaa teraz ważę znowu 15kg więcej i znowu jestem piękna
Więc oby co miesiąc 15 do przodu i wtedy napisz co TŻ na to
Użytkownicy przeglądający ten dział: bpolinski33, Google [Bot] i 64 gości