Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 03, 2012 18:07 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Ederlezi pisze:to ja jestem spod tej samej gwiazdy, co Dinzoo :P też pochłaniam co wlezie i ile wlezie. A potem to ciągnę psy na bieg... A teraz robimy jadło w najprawdziwszym kominku grillowym! :piwa:

ty przynajmniej masz warunki do biegania a ja mieszkam w centrum miasta to raz, a dwa musialabym z Filipem biegać
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw maja 03, 2012 18:08 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

lidka02 pisze:A ty nie na imprezie , szukaj wątkach :mrgreen:

jakąś znalazłam ale nie wiem czy o to chodziło
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Czw maja 03, 2012 18:08 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MonikaMroz pisze:Obrazek

WITANKO KAROLA Z CHŁOPAKAMI

hejka MMsy :D

Karolek(ona)

Post » Czw maja 03, 2012 18:09 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:Obrazek
Miłego popołudnia Karola i ogonki :1luvu: :1luvu: Pisałaś że bratki Ci uschły to proszę :mrgreen: razem z motylkami.

helou
uschły ale żółte :P

Karolek(ona)

Post » Czw maja 03, 2012 18:10 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Myszolandia pisze:to i od nas wsiego Najlepsiejszego,dużo zdrówencja

:balony: :birthday: :balony:

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

dziękujemy
Cześć Myszolku :1luvu:

a ja sie dzis dopiero kapnełam ze jednak mam kanał TVS - to ta cała silesia na spisie co nie mialam pojęcia co to i młody szczęśliwy od godziny ogląda bajki, najpierw Reksia teraz Bolka i Lolka :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Czw maja 03, 2012 18:55 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:
Ederlezi pisze:to ja jestem spod tej samej gwiazdy, co Dinzoo :P też pochłaniam co wlezie i ile wlezie. A potem to ciągnę psy na bieg... A teraz robimy jadło w najprawdziwszym kominku grillowym! :piwa:

ty przynajmniej masz warunki do biegania a ja mieszkam w centrum miasta to raz, a dwa musialabym z Filipem biegać

kruca, ale dziś mi chęci nie dopisywały, tom se święto zrobiła :P
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Czw maja 03, 2012 19:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Cześć karolku z chłopakami.Ja dziś biegam zawodowo....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw maja 03, 2012 19:24 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

a ja żrę marchewkę jak królik jakiś :evil: bom głodna a brzuch mi wisi już i tak

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Czw maja 03, 2012 20:50 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Bry wieczornie :D Ja tam też za ciastami nie przepadam, chyba że to marchewkowe... :mrgreen: Ale słodyczy to trudno sobie odmówić :oops: No, ale póki co nie narzekam. Jednak mój tż dziś stwierdził żem ciężka jak cholera :? To życzymy miłych snów :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Czw maja 03, 2012 23:40 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolka, masz ode mnie malutkiego bratka - tak sobie sam wyrósl. W zeszlym roku mialam w skrzynce miniaturki i ten się widać wysial sam
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt maja 04, 2012 6:32 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Ederlezi pisze:
Karolek(ona) pisze:

kruca, ale dziś mi chęci nie dopisywały, tom se święto zrobiła :P

ja mam codzien święto

Karolek(ona)

Post » Pt maja 04, 2012 6:33 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kocurzyca41 pisze:Cześć karolku z chłopakami.Ja dziś biegam zawodowo....

a ja wczraj nawet na minute z domu nie wyszlam
a nie sory - ze smieciami wyskoczylam bo mi cebula tak waliła ze myślałam ze koty mi gdzies zasrały pokój :ryk:

Karolek(ona)

Post » Pt maja 04, 2012 6:33 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Cześć, Karolciu :D .
Witamy się z rana z chłodniejszej dziś Częstochowy :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt maja 04, 2012 6:34 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

dinzoo pisze:a ja żrę marchewkę jak królik jakiś :evil: bom głodna a brzuch mi wisi już i tak

weźcie mnie wszystkie nie wku...... bo wazycie po 50-60 kg i wielkie macie problemy bo macie male faldki to co ja mam powiedzieć?
a moze od razu w łeb sobie strzele i będzie po kłopocie
a marchewka jest kaloryczna

Karolek(ona)

Post » Pt maja 04, 2012 6:35 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

joszko89 pisze:Bry wieczornie :D Ja tam też za ciastami nie przepadam, chyba że to marchewkowe... :mrgreen: Ale słodyczy to trudno sobie odmówić :oops: No, ale póki co nie narzekam. Jednak mój tż dziś stwierdził żem ciężka jak cholera :? To życzymy miłych snów :ok:

nie ty jesteś ciężka tylko on jest słaby, a ciasto to też słodycz
ja na słodkie i kwasne to mam chęc jak mam miec goscia
a tak to wole raczej słone przegrychy

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]