Tu jest wątek: viewtopic.php?f=13&t=135752
Pewnie takich historii jest wiele, ale przykład kotów z Wólki pokazał, że nie takie natężenie kociej biedy można ogarnąć, rozładować i znaleźć nowe domy w niezbyt długim czasie. Na świecie są jeszcze ludzie gotowi pomagać, na forum zwłaszcza. A miau ma MOC, nie raz i nie dwa już się o tym przekonaliśmy. Mam nadzieję, że przekonamy się po raz kolejny

Dlatego zapraszam na bazarek, z którego pieniądze zostaną przeznaczone na testy kotów u pinokio_
1. Album na zdjęcia, nówka zapakowana w folię.
Opis: Album szyty, 200 zdjęć, 10x15cm.
Wymiary albumu: 25x19cm

Najwyższa oferta - villemo5 - 7 PLN
2. Oryginalna ramka na zdjęcie, okrągła. Nowa.
Opis: Pasuje na zdjęcie o średnicy ok.7cm, całkowita wysokość ramki 22cm. Ramka jest metalowa, na "bujającej się" sprężynie. Zdjęcie umieszcza się za szybką (na moje oko szklaną) - na fotce jest ona zabezpieczona papierem, stąd ten dziwny wygląd.

Najwyższa oferta - psiama - 5 PLN
3. Wieszak na torebkę. Czarny element wykonany z lakierowanego tworzywa, wtopiony jakiś błyszczący kamyczek a'la cyrkonia; rączka metalowa, zakończona kulką. Nowy, acz na lakierowanym kwadracie widać niewielkie rysy - efekt lotu koszącego z półki, zafundowanego przez Miss Kostusię.

4. Spódniczka jeansowa, JASPER CONRAN, kolor granatowy, rozmiar 10 (po naszemu 38).
Skład: 100% bawełna
Wymiary (mierzone na płasko): 37cm (x2) w talii, 48cm (x2) w najszerszym miejscu na biodrach, 36cm długości.

Stan bardzo dobry.
5. Spódnica z grubego płótna, MRÓWKA, kolor pomarańczowy, rozmiar M.
Skład: nie ma metki, ale to bawełna.
Wymiary (mierzone na płasko): 40cm (x2) w talii, ok.50cm (x2) w najszerszym miejscu na biodrach, 53cm długości.

Stan bardzo dobry.
6. Spódniczka, STREET ONE, kolor bordowy, rozmiar 38.
Skład: 75% bawełna, 25% polyamid
Wymiary (mierzone na płasko): 39cm (x2) w talii, 49cm (x2) w najszerszym miejscu na biodrach, 44cm długości.

Stan bardzo dobry.
7. Spodnie alladynki, MANGUUN, kolor szaro-zielony, rozmiar M.
Skład: 75% bawełna, 25% polyamid
Wymiary (mierzone na płasko): 40cm (x2) w talii, ok.50cm (x2) w najszerszym miejscu na biodrach, 84cm długości.
Najwyższa oferta - Keirzontko - 5 PLN

Stan bardzo dobry.
Fanty nr 1 i 2 - cena wywoławcza 2 PLN.
Fant nr 3 - co łaska

Fanty od nr 4 do nr 7 - 5 PLN.
Przesyłkę opłacam ja, czas trwania bazarku do 13.05.2012.
ZAPRASZAM