Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
kolcz11 pisze:A ja powiem parę słów o sędzinie ze Szwecji - Helen Lis-Glander. Drugiego dnia wystawy była tak pijana, że ledwo mogła się utrzymać na stanowisku sędziowskim, nominowała co akurat się napatoczyło, wiele kotów na wysokie tytuły bez certyfikatów (nie wiem jakie były wszystkie powodu, moja kotka np. nie dostała, bo się nie spojrzała na sędzinę..). Pierwszego dnia w sumie poszło jej trochę lepiej, jeśli nominowanie burmy w widocznej ciąży można tak nazwać... Gratuluje wyboru sędziny
Magis pisze:Natomiast abstrahując od nazwisk uważam, że problem alkoholu u sędziów na wystawach to nie są wyssane z palca zawiedzionych hodowców bajki. Nie wiem czy jest to sprawa do dyskutowania na forum internetowym, ale może organizatorzy wystaw pochyliliby się jednak nad tematem organizując kolejne show.
danunka pisze:Magis pisze:Natomiast abstrahując od nazwisk uważam, że problem alkoholu u sędziów na wystawach to nie są wyssane z palca zawiedzionych hodowców bajki. Nie wiem czy jest to sprawa do dyskutowania na forum internetowym, ale może organizatorzy wystaw pochyliliby się jednak nad tematem organizując kolejne show.
Magis sugerujesz ,że ogranizatorzy szczecińskich wystaw podają podczas pracy sędziom napoje wysokoprocentowe zamiast wody (gazowanej i nie gazowanej) ?
Nelly pisze:Witek Nowak pisze:Bo przydałyby się wskazówkiKażda cenna. Może coś powtórzysz? Zdradzisz?
Co do twardości i miękkości futerka.
mruczki2 pisze:Witam
I już za nami XIII i XIV MWKRSzczecin 2012 ,gratuluję wszystkim wystawcom sukcesów wystawowych
![]()
![]()
,koty pięknie przygotowane ,pachnące .
Szczecin powitał Państwa dość wysoką temperaturą ,a więc mimo włączonych na ful wentylatorów było za ciepło,,można było się ochłodzić w drugiej hali no i zrobić zakupy i wypić pyszna kawę jak i czekoladę
dziękujemy ,,, docenienie ciężkiej pracy garstki członków klubu , oraz tego ,aby podejmowany trud był żródłem satysfakcji i uznania ,Wasz został połączony z naszym a efektem było to nasze kolejne spotkanie wiosenne i świętowanie w naszym pięknym niestety rozkopanym mieście .Dziękujemy i do zobaczenia .
Prezes CCPomerania Szczecin
Użytkownicy przeglądający ten dział: cathooligan i 1 gość