Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 01, 2012 19:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Śliczne słoneczne fotki.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto maja 01, 2012 19:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

kalair pisze:Śliczne słoneczne fotki.

Dziękujemy cioci bardzo :D .
Teraz takie pogody, że kociaste mało w domu siedzą, raczej na słoneczku, a Michalina mysli, że tak trzeba i też siedzi :mrgreen: .
Za mądra to ona nie jest, ale za to ładna :ok: .
A co, to też zaleta :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto maja 01, 2012 19:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Cześć Vipki.Plamuś ...... :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto maja 01, 2012 19:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

kocurzyca41 pisze:Cześć Vipki.Plamuś ...... :1luvu:

Łmatulu, a którz to nas nawiedził? :D
Reniusia, gdzie Ty byłaś, jak Cię nie było?
Pewnie odpoczywalas sobie gdzies na łonie? :mrgreen:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto maja 01, 2012 19:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Gosiu.To zleży kiedy.Niestety pracowałam,bo ja nie mam tyle wolnego...walczyłam z lodówką,wyprowadzałam Dzidzię na spacery....I odpoczywałam od kompa...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Wto maja 01, 2012 19:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

no to Punio się dostojnie przemieszcza a Zosia dookoła niego kółka robi :ryk:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Wto maja 01, 2012 19:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

kocurzyca41 pisze:Gosiu.To zleży kiedy.Niestety pracowałam,bo ja nie mam tyle wolnego...walczyłam z lodówką,wyprowadzałam Dzidzię na spacery....I odpoczywałam od kompa...

No i jak Dzidzia, ładnie spacerkuje? :D

vip

Post » Wto maja 01, 2012 19:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Jak już się uda ubrać ją w szelki to i owszem.Problem jest taki,że tylko ja mogę to zrobić.Wczoraj próbował Tż...skończyło się sznytami.....na łapce Pańcia.Za to Milka wieje na sam widok szelek.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Wto maja 01, 2012 19:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

dinzoo pisze:no to Punio się dostojnie przemieszcza a Zosia dookoła niego kółka robi :ryk:

O, to już bardziej prawdopodobne :ryk: .
Punio z racji swoich rozmiarów ( i poniekąd tuszy :oops: ) szybko się męczy, zwłaszcza w takie pogody.
A podróż gdziekolwiek transporterem i autobusem w taki upał wogóle nie wchodzi w grę- po 5 minutach zaczyna dyszeć i sie dusi :( .
Na szczęście póki co żadne podróże nie są potrzebne :ok: .

Zofia jest rozmiaru mini mini, więc przemieszcza sie z prędkością światła...jedynie czasem Plamek potrafi jej dorównać :D .

vip

Post » Wto maja 01, 2012 19:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Obrazek

Ale się wylaszczyłam dziś.
Moje ego jest coraz bardziej przerośnięte... :lol:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Wto maja 01, 2012 19:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

kocurzyca41 pisze:Jak już się uda ubrać ją w szelki to i owszem.Problem jest taki,że tylko ja mogę to zrobić.Wczoraj próbował Tż...skończyło się sznytami.....na łapce Pańcia.Za to Milka wieje na sam widok szelek.

Ja tylko raz byłam odważna i ubrałam Punia w szelki...mieszkałam wtedy w blokach i chciałam sie facetem pochwalić, bo tam kotki różne wychodziły. Skończyło się baaardzo krwawo, dla mnie i dla młodszej córki :? ....

vip

Post » Wto maja 01, 2012 20:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:Jak już się uda ubrać ją w szelki to i owszem.Problem jest taki,że tylko ja mogę to zrobić.Wczoraj próbował Tż...skończyło się sznytami.....na łapce Pańcia.Za to Milka wieje na sam widok szelek.

Ja tylko raz byłam odważna i ubrałam Punia w szelki...mieszkałam wtedy w blokach i chciałam sie facetem pochwalić, bo tam kotki różne wychodziły. Skończyło się baaardzo krwawo, dla mnie i dla młodszej córki :? ....

Punio...agresor..... 8O
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Wto maja 01, 2012 20:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Z Puniem to jest tak, on jest ośmiokilowym wcieleniem miłości, dobroci i łagodności, naprawdę :ok: .
Ale jak ktoś za mocno ingeruje w jego jestestwo- spacer w szelkach, podanie jakiegokolwiek leku, wizyta u weterynarza-, to budzi sie w nim tygrys prawdziwy :twisted: .

vip

Post » Wto maja 01, 2012 20:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

vip0 pisze:Z Puniem to jest tak, on jest ośmiokilowym wcieleniem miłości, dobroci i łagodności, naprawdę :ok: .
Ale jak ktoś za mocno ingeruje w jego jestestwo- spacer w szelkach, podanie jakiegokolwiek leku, wizyta u weterynarza-, to budzi sie w nim tygrys prawdziwy :twisted: .

Kocie charakterki...W Dzidzi tez się wczoraj jakieś ciemne moce obudziły.Musiałam leczyć Pańciowe rany....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Wto maja 01, 2012 20:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Malgoś zapytaj Punia, czy by nie zdjął dupeczki z telefonu, co? :lol:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

[poprzednia][następna]