Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 30, 2012 20:07 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

Jakie super wieści!!! Ogromnie się sieszę, że Sara znalazła domek :D Czekamy na zdjęcia :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon kwi 30, 2012 20:15 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

A ja odpinam banerek, jak ja lubię to robić :lol:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon kwi 30, 2012 20:16 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

Cała Sara - zero strachu.. tylko ciekawość;)

Pamiętam jak mówiłyśmy, że Sara świetnie czuje się w lecznicy, bo po tym co przeżyła to był dla niej luksus. A tu taki wspaniały domek jej się trafił :)
Obrazek

Katalina

Od: Śro cze 22, 2011 10:08

Post » Wto maja 01, 2012 7:07 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

Prawda? Tak się cieszę :lol: Sara jest zdrowiutka, to też ważne, bo Duzi ostatnio przeżyli odejście dwóch kotek, przegrali z FIP :cry: .
Czekamy na wieści.Trochę się boję, bo obie kotki temperamentne :P , mogło być wesoło :mrgreen:

ewar

Post » Wto maja 01, 2012 8:55 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

Pierwsza noc za nami :)
Dziewczyny się polubiły! Cały wieczór ganiały po domu, zaczepiały się, ale absolutnie bez agresji.
Sara jest najbardziej zaciekawiona Krystynką a nas ma nie powiem gdzie :P
Ale jak tylko przychodzi pora karmienia, to kotek ociera się o nas, miauczy, przymila się i zjadłaby nas razem z saszetką :D Przed chwilą też odbyły się mizianki, Sara tuliła się do mojej ręki, ogonek w górze z zadowolenia, dała się ponosić, wytulić i wycałować.
W nocy obie dziewczyny spały na parapecie, bardzo blisko siebie, rano podejrzałam, że Sara myła Krystynkę :)
Jak na koci dom przystało, nie mamy na parapetach kwiatków tylko kocyki, więc to chyba będą ulubione miejsca Sary- uwielbia patrzeć na świat :)
Zabieram się za robienie zdjęć, ciężko jest uchwycić tę małą torpedę :D

wiewióra11

Od: Nie mar 30, 2008 20:09

Post » Wto maja 01, 2012 9:01 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

Fantastyczne nowinki :piwa: bardzo się cieszę, ża Sara ma już swój domek i kocie towarzystwo :1luvu:

psotny kot

Od: Pt sty 13, 2012 20:22

Post » Wto maja 01, 2012 11:48 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

A oto i dowody, że Sarze jest tu całkiem fajnie :D

Z przyrodnią siostrą Krystynką, nieco zniesmaczoną, że Sara łapie ją za ogon.
Obrazek

Czy mnie oczy nie mylą? :D
Obrazek

O, tu mi dobrze.
Obrazek

I tu też.
Obrazek

Mają tu całkiem czysto, nawet łapek sobie nie pobrudziłam 8O
Obrazek

wiewióra11

Post » Wto maja 01, 2012 11:55 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

:ok:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Wto maja 01, 2012 14:21 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

Sara właśnie wskoczyła mi na kolana, ugniata, mruczy, domaga się głasków :)
Wcześniej dziewczyny spały razem na desce do prasowania.
Napisałabym coś więcej, ale trzeba głaskać :D

wiewióra11

Post » Wto maja 01, 2012 14:47 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

Miód na serce :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ewar

Post » Wto maja 01, 2012 14:58 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

Super wieści i piękne zdjęcia :)!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto maja 01, 2012 18:41 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

Po udanej zabawie należy się drzemka...

Obrazek

Sara jest cudna, nadziwić się nie możemy jak można było ją kiedyś krzywdzić?!
I już na pewno wie, że ma swój dom na zawsze, że nie jest tu tylko na chwilę. Wyluzowała się, ugniata, mruczy, ma swoje miejsca. Nawet dziś nie spanikowała jak wiewiór musiał chwilę poćwiczyć na skrzypcach, przyszła, popatrzyła co to za rzępolenie i poszła dalej ganiać :D
Jest łakomczuszkiem- chrupki zjada bez gryzienia, więc trzeba uważać by się nam nie roztyła.
A Krystynka jest bardzo mądrą dziewczynką, przyjęła Sarę pod swój dach bez żadnych uprzedzeń :)

wiewióra11

Post » Wto maja 01, 2012 19:16 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

Fajnie, że rezydentka taka miła :)... :D.
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro maja 02, 2012 6:13 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

Krystynka jest kotką, jakie podobają mi się najbardziej - buraską z białymi znaczeniami :1luvu: A koty w dobrym domku są zawsze miłe, spokojne, wyluzowane. Dla Sary to kolejna zmiana na lepsze, już lecznica była dla niej luksusem.Zmieniła się, przecież na początku była bardzo nerwowa, nie siedziała długo na kolanach, gryzła nerwowo, jakby przypominała sobie, że zaraz będzie bita i musi się bronić.Bałyśmy się o nią, o jej stan psychiczny przede wszystkim.Cieszę się, że pomimo traumy potrafi ufać ludziom.Owszem, ma syndrom pustej miski, ale to i tak nie to, co było.Na początku łykała jedzenie w pośpiechu, napychała pyszczek jak chomik.Biedna mała, była taka chudziutka.Teraz też nie jest gruba, ale to już różnica kolosalna.
Bardzo mnie wzruszyło to, że Sara przywiązuje się też do kotów. Jak ona się ucieszyła, kiedy Bombaj wrócił na chwilę do lecznicy! Pani ze sklepu mówiła, że spali przytuleni na jednym posłanku na regale.
wiewióra11, tak bardzo jestem Wam wdzięczna za cudowny domek dla kotki :1luvu: i w ogóle za relacje, mms-y i całokształt :1luvu:
Przenosimy wątek na koty !

ewar

Post » Śro maja 02, 2012 11:56 Re: Sara, ma 7 mieśięcy i straszne przejścia za sobą.W domku

Sara dzisiaj dała popis :twisted: Przyjechał się z nią zapoznać mój teść i mała się zestresowała, zrobiła się nerwowa i pogryzła mnie po ręce. Wbiła swoje wszystkie zębole najmocniej jak potrafiła. Dałam ją do innego pokoju coby się wyciszyła na chwilę i wrócił już spokojny kotek.
Wymruczała i pougniatała mnie w ramach przeprosin :wink:

Najpewniej kiedyś się z nią drażniono, bo mała lubi zabawy w gryzionko. Chcemy ją tego oduczyć, bo można się przecież fajnie bawić bez ząbków i pazurków :)

wiewióra11

[poprzednia][następna]