hej laska

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:
Hello Karola i kociaste![]()
Jak Ci się pić chce to proszę
czesc
co mi tu z jakis cyckow z drzewa lejesz![]()
wole wode minerałke
Karolek(ona) pisze:nie kupuj nigdy 5l wody co sie zwie Kruacjusz Beskidzki - smakuje jak woda z żelastwem jakimś - jak te wody udrowiskowe niektore - ochyda
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:nie kupuj nigdy 5l wody co sie zwie Kruacjusz Beskidzki - smakuje jak woda z żelastwem jakimś - jak te wody udrowiskowe niektore - ochyda
Ok. ta też rewelą nie jest nazywa się San Terra.Nie miałam wyboru to brałam co było.
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Karolek(ona) pisze:nie kupuj nigdy 5l wody co sie zwie Kruacjusz Beskidzki - smakuje jak woda z żelastwem jakimś - jak te wody udrowiskowe niektore - ochyda
Ok. ta też rewelą nie jest nazywa się San Terra.Nie miałam wyboru to brałam co było.
pilam i jest o niebo lepsza a ta kosztuje 4zl za baniak a kotu bym ne dala
wole te kranowe z tesco
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Karolek(ona) pisze:nie kupuj nigdy 5l wody co sie zwie Kruacjusz Beskidzki - smakuje jak woda z żelastwem jakimś - jak te wody udrowiskowe niektore - ochyda
pilam i jest o niebo lepsza a ta kosztuje 4zl za baniak a kotu bym ne dala
wole te kranowe z tesco
Dobrze wiedzieć za taką kasę taki syf?To oszustwoTesco też nie jest dobra.Ta chyba jednak lepsza San Terra.
kocurzyca41 pisze:Witamy wieczornie Dużą i chłopaków.
vailet pisze:Karola dzięki za linka![]()
Bosz ja nigdy nie zrozumiem
cytowanie Quote
kodowanie Code
kamari pisze:Dzień dobry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51 i 40 gości